string(17) "WP Rocket/Preload"

Uitbreiding van de FC-familie.

Vrijdag 24 februari 2023 om 17:04

Serge en Rianne Martini zijn echte FC-supporters. Het koppel komt graag bij de FC en voelt zich thuis binnen de familiaire sfeer van de club en haar supporters. Na een pittige periode vol privé uitdagingen, is er mooi nieuws te melden. Hun gezin gaat in september een nieuws gezinslid verwelkomen. Daarmee wordt ook de FC-familie uitgebreid, want het ongeboren kindje is al lid van de FC Groningen Junior Club. Een mooie reden om de familie Martini te verrassen in Euroborg.

Het verwachte kindje van Serge en Rianne is het jongste lid van de FC Groningen Junior Club. Het koppel werd gevraagd naar Euroborg te komen waar mascotte Groby een mooie verrassing had voor deze echte FC-supporters. Bekijk een sfeerverslag via onderstaande video. 

Wie momenteel lid wordt van de FC Groningen Junior Club betaalt de rest van dit seizoen slechts € 11,-. Er worden in de komende maanden verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Vanaf het begin van het nieuwe seizoen 1 juli 2023 wordt het reguliere bedrag van €18,50 in rekening gebracht. Lid worden van de Junior Club kan via: https://www.fcgroningen.nl/supporters/junior-club/lid-worden/

Gerelateerd nieuws.

7 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam