string(17) "WP Rocket/Preload"

UFC Noordpool en OG Clean Fuels bedanken vrijwilliger Hans.

Woensdag 19 april 2023 om 16:00

Hans, een vrijwilliger bij voetbalclub UFC Noordpool, is meer dan alleen een vrijwilliger bij de club. Hij is een echte clubjongen die altijd klaarstaat om te helpen. Hans is al jaren bij de club en kent het van binnen en buiten. In samenwerking met hoofdsponsor OG Clean Fuels werd Hans aangemeld in de zoektocht naar ‘Onze Helden’.

Naast zijn vrijwilligerswerk traint Hans ook een team bij UFC Noordpool. Hij besteedt zijn tijd en energie om het team te helpen hun vaardigheden en technieken te verbeteren. Hij heeft een passie voor voetbal en vindt het geweldig om de spelers te zien groeien.

Onlangs besloten hoofdsponsor OG Clean Fuels en FC Groningen om de tomeloze inzet van Hans te eren door een reclamebord speciaal voor hem te maken. Het bord werd naast het veld van UFC Noordpool geplaatst als erkenning van zijn harde werk en toewijding. Het was een gebaar van waardering voor alles wat hij voor de club en de mensen heeft gedaan.

Hans was overweldigd door emoties toen hij het bord zag. Hij was dankbaar en trots dat zijn inspanningen werden erkend door de club. In de zoektocht naar ‘Onze Helden’ is OG Clean Fuels samen met de club op zoek naar mensen die belangeloos iets doen voor anderen. Zij die klaarstaan om te helpen, wat er ook gebeurd. Hans is een echte held.

Dit gebaar van FC Groningen en OG Clean Fuels dient als herinnering dat het de mensen zijn die een club en een gemeenschap maken. De vrijwilligers, zoals Hans, die hun tijd en energie geven om de club een betere plek te maken, verdienen erkenning en waardering. Hans is onze held!

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

6 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

1 week geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding