string(17) "WP Rocket/Preload"

Nieuw seizoen van de Aanpakkers: zes topsporters die werken aan hun ultieme droom.

Woensdag 05 april 2023 om 16:30

Het tweede seizoen van De Aanpakkers gaat vandaag van start en opnieuw nemen we een kijkje in het leven van topsporters uit Groningen. In dit seizoen komen zes nieuwe, bijzondere, jonge sporters aan bod. Middenvelder Luciano Valente is één van De Aanpakkers die wordt gevolgd. Gedurende het jaar krijgen we een uniek inkijkje in het leven van de jonge FC’er. Het doel van de videoserie is om de inspirerende waarde van topsport aan een breed publiek te tonen. Dit seizoen belooft nog indrukwekkender te worden dan het vorige seizoen van De Aanpakkers.

In het tweede seizoen worden we opnieuw ondergedompeld in de wereld van de Groningse topsporters. We volgen hun ups en downs, hun overwinningen en teleurstellingen, en krijgen een uniek kijkje achter de schermen van hun dagelijkse leven. Naast Valente spelen skateboarder Daniel Moragues, rolstoelrugbyer Jop van der Laan, tafeltennisster Shuohan Men, breakdancer Tim Jansen en judoka Lars van Oostrum de hoofdrol in het nieuwe seizoen van De Aanpakkers.

Het tweede seizoen van De Aanpakkers belooft een inspirerende reeks te worden waarbij ook veel andere content wordt geproduceerd. De eerste aflevering met Daniel Moragues is te zien via onderstaande videoplayer.

In de nieuwste aflevering maken we kennis met de 16-jarige skateboarder Daniel Moragues. De skateboarder uit Groningen heeft al een aantal grote prijzen gewonnen zoals het Nederlands kampioenschap. Afgelopen jaar heeft hij al meegedaan aan het wereldkampioenschap in Dubai. Daniel begon op jonge leeftijd al met skateboarden en merkte dat hij hier meer plezier uit haalde dan elke andere sport. Daniel is elke dag te vinden in zijn skatepark of buiten in de skateparken. Het vallen en opstaan moet hem helpen om zijn grootste droom te realiseren: De Olympische spelen van 2024.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’