string(17) "WP Rocket/Preload"

Een huis vol met FC Groningen.

Woensdag 01 maart 2023 om 16:00

Bert Bakker is een FC supporter in hart en nieren. Voor Bert is supporter zijn van FC Groningen meer dan alleen een hobby – het is een manier van leven. Hij leeft en ademt FC Groningen, en zijn huis is een eerbetoon aan zijn onvoorwaardelijke steun voor het team.

Sander van Gessel bezocht Bert Bakker onlangs op zijn verjaardag. Wat hij vond was echt opmerkelijk – Berts huis was gevuld met FC Groningen-memorabilia. Aan de muren, bank, plafond en ramen had Bert posters, stickers en foto’s van FC Groningen. Het was alsof je een FC Groningen-museum binnenliep.

Berts collectie FC Groningen-memorabilia reikt tot alle hoeken en gaten van zijn woning. Hij heeft teamfoto’s, voetballen, kleding, spelerskaarten, sjaals, brandblussers en zelfs een mini-bike met het logo van FC Groningen. Zijn collectie omvat items uit het verleden en het heden, waarbij hij zijn levenslange liefde voor het team toont.

Berts passie voor FC Groningen begon in zijn jeugd. Hij groeide op in de provincie en is al fan van het team sinds hij een jonge jongen was. In de loop der jaren heeft hij het team veel ups en downs zien doormaken, maar zijn loyaliteit is nooit afgenomen.

Bert werd aangemeld in de zoektocht naar ‘Onze Helden’, een samenwerking met hoofdsponsor OG Clean Fuels. Een actie waarin we supporters met een bijzonder, leuk of mooi verhaal een leuke verrassing bezorgen.

‘Welkom in mijn museum’, zoals Bert zijn eigen huis omschrijft. Zijn passie voor het team is duidelijk in elk aspect van zijn leven, van zijn interieur tot zijn gesprekken met anderen. Zijn collectie FC Groningen-memorabilia is indrukwekkend, maar het is zijn onvoorwaardelijke loyaliteit aan het team dat hem echt onderscheidt. Bekijk de video via de onderstaande videoplayer.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’