string(17) "WP Rocket/Preload"

Vrije verkoop thuisduel met Emmen start woensdag.

Dinsdag 26 september 2023 om 16:30

FC-supporters kunnen vanaf woensdag 27 september 09.00 uur zonder restricties kaarten kopen voor het thuisduel met FC Emmen. De Noordelijke clash in Euroborg wordt gespeeld op maandag 23 oktober, aftrap 20.00 uur. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen vanaf woensdag 09.00 uur een ticket kopen voor NAC-uit.

FC Groningen speelt komende vrijdag thuis tegen FC Den Bosch, aftrap 20.00 uur. De enige thuiswedstrijd in de competitie in oktober is op maandag 23 oktober tegen FC Emmen. Tickets zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

FC-supporters

Kaarten voor het duel met FC Emmen gaan vanaf woensdag 09.00 uur in de vrije verkoop. Dit betekent dat FC-supporters met een account in de FC Groningen Ticketshop kaarten kunnen kopen. Fans van FC Emmen kunnen alleen via hun eigen club een kaart kopen voor in het uitvak. Emmen-fans die een kaart kopen voor een ander vak dan het uitvak lopen het risico dat de kaart wordt geblokkeerd. Ook uitingen van de tegenstander zijn niet toegestaan in Euroborg.

NAC-uit

Supporters die behoren tot de voorrangsgroep hebben nog tot dinsdag 26 september 23.59 uur het exclusieve recht een ticket te kopen voor het uitvak in Breda, voor de wedstrijd tegen NAC Breda. Vanaf woensdag 27 september 09.00 uur zijn seizoenkaart- en clubcardhouders aan de beurt. Er is in totaal plaats voor 700 FC-supporters. Een kaart voor de Fantour vanaf Euroborg kost €35,-. Reizen via pendelbus kost €27,-. Een eigen vervoer-ticket kost €6,-.

Supporters die een ticket voor eigen vervoer of pendelbus kopen, dienen te reizen via de omwisselplaats Carpoolplaats Meerkerk bij de Mc Donalds. Omwisselen voor de pendelbus kan op de wedstrijddag vrijdag 6 oktober vanaf 17.45 uur tot 18.15 uur. Omwisselen voor een eigen vervoer-ticket kan van 18.00 uur tot 18.30 uur. Supporters die meegaan met de Fantour vanaf Euroborg wisselen het ticket om bij het stadion. Let op het ticket staat op naam en is niet overdraagbaar!

Bekerduel met Rijnsburgse Boys

FC Groningen treft Rijnsburgse Boys in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november of donderdag 2 november. We wachten op een definitieve speeldatum vanuit de KNVB.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Dinsdag start vrije verkoop NAC-thuis, zaterdag oefenduel in Rolde

5 dagen geleden

Groen-wit en rood-wit verenigen zich in Leek

6 dagen geleden

FC Groningen transfereert Määttä naar FK Bodø/Glimt