string(17) "WP Rocket/Preload"

Noordelijke staf in Epe.

Vrijdag 14 juli 2023 om 10:00

FC Groningen is deze week neergestreken in het Gelderse Epe, waar het een trainingskamp belegt. In het Noordoostelijke deel van de Veluwe bouwt trainer Dick Lukkien verder aan zijn ploeg. Tijdens het trainingskamp speelt de selectie van hoofdtrainer Dick Lukkien twee oefenduels. De eerste oefenwedstrijd werd gewonnen, met 1-3 van Go Ahead Eagles. Beide wedstrijden zijn vanwege vergunningsredenen, opgelegd door de lokale autoriteiten, achter gesloten deuren. Hierdoor kunnen er helaas geen supporters bij aanwezig zijn.

De ploeg vertrok dinsdag (dinsdag, red.) vanaf Sportpark Corpus den Hoorn naar Gelderland. Na een goede overwinning op woensdag, was het donderdag tijd voor wat ontspanning. In de ochtend stond er een training op het programma, met veel oefeningen gericht op techniek en positiespel. De selectie trok na de lunch naar Zwolle, waar het in groepjes een rondvaart maakte door de Zwolse grachten.

Met de aanstelling van Dick Lukkien, Casper Goedkoop, Marcel Groninger en John Vos is er een volledige staf samengesteld afkomstig uit de regio. Ze weten dus precies wat het FC Groningen DNA inhoudt. In de tweede aflevering van Check-In: Epe staat deze veelal Groningse staf centraal. Ze vertellen onder andere hoe ze de selectie gaan klaarstomen voor het nieuwe seizoen, en wat hun interpretatie van het FC Groningen DNA is. Ook zien we een supporter, die speciaal voor FC Groningen naar Epe is gekomen.

Bekijk de video via onderstaande videoplayer.

Gerelateerd nieuws.

8 uur geleden

Joost Kooistra nieuwe teammanager FC Groningen

2 dagen geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump