string(17) "WP Rocket/Preload"

FC Groningen zondagmiddag naar de Adelaarshorst.

Vrijdag 05 mei 2023 om 14:27

FC Groningen gaat zondagmiddag in speelronde 31 van de Eredivisie op bezoek bij Go Ahead Eagles. De aftrap in de Adelaarshorst van Deventer is om 14.30 uur. De Trots van het Noorden moet de resterende vier competitiewedstrijden winnen – en de concurrentie mag dan geen punten meer halen – om alsnog lijfsbehoud op het hoogste niveau te realiseren.

Hoofdtrainer Dennis van der Ree kan tegen Go Ahead Eagles niet beschikken over de geblesseerden Paulos Abraham, Thijmen Blokzijl, Liam van Gelderen, Jetro Willems en aanvoerder Michael Verrips. Daarnaast is Laros Duarte één duel geschorst naar aanleiding van zijn directe rode kaart in de thuiswedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen en hierdoor mist de middenvelder de confrontatie in Deventer.

Van der Ree vertelt hoe hij de laatste vier competitiewedstrijden ziet. “We zijn sporters en dan wil je elke wedstrijd en elk spelletje dat je speelt winnen. Dus ook zondag tegen Go Ahead gaan we weer voor de winst. Je moet willen winnen, elke week opnieuw.”

Voorbeschouwing
Go Ahead Eagles – FC Groningen in speelronde 31 van de Eredivisie staat zondagmiddag vanaf 14.30 uur onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens.

Bekijk hier de volledige voorbeschouwing met Dennis van der Ree op het duel in Deventer, waarbij de hoofdtrainer onder meer ingaat op de kracht van Go Ahead en waar de mogelijkheden voor FC Groningen liggen.

De Trots van het Noorden wordt in de Adelaarshorst gesteund door 200 supporters, het maximaal aantal beschikbaar gestelde plaatsen.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Dinsdag start vrije verkoop NAC-thuis, zaterdag oefenduel in Rolde

5 dagen geleden

Groen-wit en rood-wit verenigen zich in Leek

6 dagen geleden

FC Groningen transfereert Määttä naar FK Bodø/Glimt