string(109) "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/30.0.1599.101 Safari/537.36"

FC Groningen transfereert Beukers naar FC Volendam.

Vrijdag 07 juni 2024 om 12:00

FC Groningen heeft met FC Volendam overeenstemming bereikt over een transfer van Daniël Beukers naar de Noord-Hollandse club. De 20-jarige verdediger tekent een meerjarige verbintenis bij de club aan het Markermeer, die in het voetbalseizoen 2024/2025 uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

Voormalig jeugdinternational Daniël Beukers kwam vorige zomer over van AZ. De rechtervleugelverdediger tekende toen in Euroborg een overeenkomst voor vier seizoenen (tot medio 2027), met een optie op nog een jaar. Beukers kwam in zijn eerste seizoen in Groningen tot één officiële wedstrijd in het eerste elftal van de Trots van het Noorden.

Beukers, geboren in Spakenburg, speelde voor zijn Groningse periode vanaf 2018 in de opleiding van AZ. Met de Alkmaarders wist hij de prestigieuze Europese Youth League te winnen. De rechtsback speelde voor AZ ook zeven duels in de Keuken Kampioen Divisie. FC Groningen dankt Daniël Beukers hartelijk voor zijn inspanningen bij de club en zijn bijdrage aan de promotie in het afgelopen seizoen en wenst hem heel veel succes bij FC Volendam en in het verdere verloop van zijn carrière.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

1 week geleden

FC Groningen verlengt contract met keeper Baron