string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

De Max van den Berg Prijs – Meld je nu aan!

Weet jij een goed initiatief op het gebied van bewegen, vitaliteit of gezondheid voor de mensen in de provincie Groningen of Drenthe? In 2024 maken lokale, kleinschalige initiatieven weer kans op de Max van den Berg Prijs waarbij initiatieven ondersteund kunnen worden, door gebruik te maken van faciliteiten van FC Groningen. Dit kan bijvoorbeeld een ruimte in het stadion zijn, of inzet van maatschappelijke trainers van de FC.

De ‘Max van den Berg Prijs’ is een eerbetoon aan de man die daags na de oprichting van Stichting FC Groningen in de Maatschappij eind 2010 aantrad als bestuursvoorzitter van de stichting. Van den Berg is bezig aan zijn laatste seizoen als bestuursvoorzitter en zal na bijna 13 jaar de voorzittershamer overdragen. Met het in leven roepen van de ‘Max van den Berg Prijs’ blijft de naam van de voormalig commissaris van de Koning aan de stichting verbonden.

De beoordeling vindt plaats door het bestuur en de klankbordgroep van FC Groningen in de Maatschappij onder leiding van Max van den Berg. De winnaar zal feestelijk worden benoemd tijdens het programma in onze maatschappelijke skybox.

Waar moet de nominatie aan voldoen?

  • Alleen inwoners of bewonerscollectieven van provincie Groningen of Drenthe, non-profit organisaties zoals sportverenigingen, welzijnsorganisaties, stichtingen en wijkinitiatieven kunnen worden genomineerd;
  • De activiteit vindt plaats voor 1 juli 2024;
  • De activiteit past bij de doelstellingen en ambities van FC Groningen in de Maatschappij;
  • Er is sprake van een concrete doelstelling, waar we de resultaten kunnen meten en/of monitoren.

Nominaties kunnen worden ingediend tot eind februari 2024.

Nominatie indienen

Max. bestandsgrootte: 8 MB.