Vrijwilligersactie

Vrijwilligers zijn essentieel voor een voetbalclub. Dat geldt voor zowel FC Groningenals voor iedere amateurvereniging. FC Groningen doet graag iets terug voor de vele vrijwilligers van voetbalverenigingen die zijn aangesloten bij het Amateurconvenant. Vanwege grote belangstelling is het maximaal aantal deelnemers bereikt en is inschrijving niet meer mogelijk.

vrijwilligersbijeenkomst

Twee keer per seizoen organiseert FC Groningen de vrijwilligersactie. De eerst volgende actie is op vrijdag 23 februari aanstaande rondom de wedstrijd FC Groningen - NAC Breda

Ongetwijfeld kent u voorbeelden van onmisbare mensen binnen uw vereniging. Partnerverenigingen kunnen twee keer per jaar de meest bepalende vrijwilligers namens FC Groningen uitnodigen voor een thuiswedstrijd van FC Groningen.
Vrijwilligers van verschillende partnerverenigingen komen naar het Noordlease Stadion en worden in het zonnetje gezet. De vrijwilligers worden vrijdag 23 februari om 18.30 uur verwacht. Na de wedstrijdvoorbeschouwing van een FC Groningen prominent, wordt gezamenlijk de wedstrijd bekeken.

Aanmeldformulier:

Vanwege grote belangstelling is het maximaal aantal deelnemers bereikt en is inschrijving niet meer mogelijk.