string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vandaag: grote speeldag Junior Club in Kardinge!

Donderdag 22 april 2010 om 11:03

Zondag 25 april organiseert de FC Groningen Junior Club een grote speeldag. Tussen 13.00 en 15.30 uur kunnen leden met hun vriendjes of vriendinnetjes langskomen in het sportcentrum Kardinge. Ook niet-leden zijn uiteraard van harte welkom.

Op deze dag wordt de verjaardag van mascotte Groby gevierd en naast een spetterend optreden van de populaire groep HIT! kunnen de kinderen zich vermaken op diverse springkussens, is er gratis popcorn en suikerspin, zijn er diverse acts en lopen er clowns rond voor het nodige vermaak.
Kinderen die zondag in Kardinge lid worden van de FC Groningen Junior Club ontvangen een goed gevuld welkomstpakket. Toegangskaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar bij de Supportersbalie in Euroborg, maar kunnen ook zondag bij het sportcentrum worden gekocht. Leden betalen 4 euro voor een kaartje, niet-leden 5 euro. Er zijn ook voordelige combikaarten verkrijgbaar.
Voor de liefhebbers geeft Voetbalschool Noord clinics en kun je een stormbaan beklimmen. Tevens is er een kinderkartbaan en zijn er vertegenwoordigers van het weekblad Voetbal International en bioscoop MustSee aanwezig. Ook is er gedacht aan de jongste leden van de Junior Club. Voor hen zijn er speciale springkussens.

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’