string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoenkaarthouders ontvangen exclusief FC Groningen jubileummagazine.

Maandag 14 juni 2021 om 16:00

FC Groningen heeft ter ere van het 50-jarig bestaan van de club een jubileummagazine uitgebracht. Het bewaarexemplaar met een omvang van 132 pagina’s wordt verstuurd naar alle seizoenkaarthouders. Zij kunnen het jubileummagazine één dezer dagen per post verwachten. 

magazine

Het jubileummagazine neemt de seizoenkaarthouder aan de hand in een reis door de 50-jarige historie van FC Groningen. Alle mijlpalen komen voorbij; vanaf de oprichting tot de overgang naar Euroborg en van de Europese avonturen tot de bekerwinst in 2015. In de vorm van bijzondere fragmenten is er aandacht voor alle vijftig seizoenen uit de geschiedenis van de Trots van het Noorden. Speciale aandacht is er voor families waarvan verschillende generaties een rol hebben gespeeld bij FC Groningen.
 
Alle teamfoto’s
Met alle teamfoto’s, een overzicht van alle hoofdsponsors, maar ook vergeten voetballers, een fraaie statistiekenlijst en een beschrijving van alle boeken, die er in de laatste vijftig jaar over FC Groningen of één van de spelers, stafleden of bestuursleden zijn verschenen, is het jubileummagazine een absoluut bewaarexemplaar voor de seizoenkaarthouder. FC Groningen doet het magazine dan ook met trots cadeau aan haar trouwe achterban.
 
Auteur
Het jubileummagazine is geschreven door Bas Kammenga. Kammenga werkte meer dan 20 jaar op de communicatieafdeling van de Trots van het Noorden en werd op de kantoren wel omschreven als ‘de wandelende encyclopedie van FC Groningen’. Grafisch ontwerpbureau Kijf & Witte in Leek verzorgde de opmaak van het magazine, Scholma Print & Media drukte de uitgave.

Magazine1

Gerelateerd nieuws.

13 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’