string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Padt, Mahi, Idrissi en ijshockey in FCG TV.

Vrijdag 17 november 2017 om 08:45

FC Groningen TV is vanavond bij een ijshockey-clinic van de eerste selectie. Daarnaast kijken internationals Mimoun Mahi, Oussama Idrissi en Sergio Padt terug op de afgelopen interlandweek en vooruit naar de wedstrijd tegen Vitesse.

De eerste selectie van FC Groningen werd onlangs door GIJS Groningen, de ijshockey-vereniging van Groningen, uitgenodigd voor een clinic. Dat ijshockey heel iets anders is dan voetballen ondervonden vooral de spelers die nog niet eerder op de schaats hadden gestaan. Toch werd het een geslaagde clinic waaruit bleek dat vooral trainer Ernest Faber en Yoëll van Nieff prima uit de voeten kunnen op de schaats. Uiteraard werd er ook een onderlinge wedstrijd gespeeld en vanavond is te zien dat het er af en toe hard aan toe ging tussen de boarding.

De internationals ontbraken bij de clinic omdat zij uiteraard andere verplichtingen hadden. Voor de meesten van hen werd het een geslaagde week. Zo plaatste Mimoun Mahi zich met Marokko voor de WK in Rusland, speelde Oussama Idrissi met twee goals en twee assists een grote rol in de 8-0 zege van Jong Oranje op Jong Andorra en zag Sergio Padt op de bank van Oranje Nederland winnen van Schotland en Roemenië. Het drietal kijkt in FCG TV terug op de week. Tevens blikken Idrissi en Padt vooruit naar de wedstrijd van komende zondag tegen Vitesse.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.40 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.05 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV om 15.30 uur te zien op kanaal 3 en zondag om 13.55 uur op kanaal 3, voorafgaande aan FC Groningen – Vitesse. Kijk voor de exacte tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

20 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’