string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Activiteiten bij thuiswedstrijden.

Donderdag 01 oktober 2015 om 13:33

GWB-leden hebben de mogelijkheid om, op een unieke manier, een thuiswedstrijd van FC Groningen bij te wonen. In de rust wordt er gestreden om de Gasunie Shoot-Out bokaal en bij de meeste wedstrijden wordt er ook een Junior Reporter uitgenodigd.

Gasunie Shoot-out activiteit
De Gasunie Shoot-Out activiteit vindt plaats op het hoofdveld in stadion Euroborg tijdens de rust van thuiswedstrijden. Vijf GWB-leden proberen zo vaak mogelijk te scoren. Iedere deelnemer mag twee strafschoppen nemen en heeft één Shoot-Out poging. Wie de meeste punten behaalt, gaat door naar de volgende ronde. Uiteindelijk wordt bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen de finale gespeeld. De winnaar ontvangt een bokaal en een tegoedbon te besteden in de FanCorner.

Junior Reporter

De Junior Reporter bewandeld dezelfde gang als de echte pers. Er wordt een kijkje genomen in de persruimte en omroepkamer, daarna neemt de Reporter plaats op de perstribune. Tijdens de wedstrijd worden de belangrijkste momenten uit de wedstrijd genoteerd. Het verslag dat hieruit ontstaat wordt op de GWB-website gepubliceerd.  
Na de wedstrijd is de reporter aanwezig bij de persconferentie, waarbij de trainers van beide elftallen hun kijk op de wedstrijd geven.
Lijkt het je leuk om een keer verslag te doen van een thuiswedstrijd of om mee te doen aan de Gasunie Shoot-Out? Mail dan je naam en lidmaatschapsnummer door naar juniorclub@fcgroningen.nl en misschien nodigen wij jou een keer uit!
Van de wedstrijdactiviteiten worden foto’s gemaakt (zie fotoalbum).
Alle gemaakte foto’s zijn te bekijken en te bestellen via www.oypo.nl/juniorclubfoto.

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’