string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Beloften, Jans en Hoesen in FC Groningen TV.

Donderdag 06 november 2014 om 11:01

FC Groningen TV blikt vandaag, donderdag 6 november, vooruit naar de ontmoeting van komende zaterdag tegen PEC Zwolle. Daarnaast is er een reportage over het gecombineerde Beloftenteam van FC Groningen en SC Cambuur en laat spits Danny Hoesen weten of hij weer fit genoeg is om komende zaterdag te kunnen spelen.

Afgelopen maandag won Jong FC Groningen/Cambuur met 4-1 van Jong PEC Zwolle. Een belangrijke overwinning, want dankzij deze zege kan Jong FC Groningen/Cambuur zich nog steeds plaatsen voor de kampioenspoule, later dit seizoen. In FCG TV is een samenvatting van de 4-1 zege te zien met reacties van trainer Casper Goedkoop en doelpuntenmaker Jafar Arias. Daarnaast is er een reportage over de samenwerking tussen FC Groningen en SC Cambuur bij de beloften en waarom FC Groningen baat heeft bij deze samenwerking.
Voorbeschouwing
Komende zaterdag gaat FC Groningen op bezoek bij PEC Zwolle, de ploeg van voormalig FC Groningen-trainer Ron Jans. Jans was maandag aandachtig toeschouwer bij Jong FC Groningen/Cambuur – Jong PEC Zwolle en dus nam FCG TV de gelegenheid te baat om met hem alvast vooruit te kijken naar de ontmoeting van zaterdagavond. Daarnaast ging FCG TV naar de donderdagochtendtraining van FC Groningen om (door de mist) te zien en te horen of Danny Hoesen weer fit genoeg is om zaterdagavond in actie te kunnen komen.
Nieuwblok
In het nieuwsblok is er aandacht voor de ontmanteling van de boog van het Oosterpark-stadion bij het trainingsveld van FC Groningen en de ondertekening van het samenwerkingscontract tussen de Stichting FC Groningen in de Maatschappij en het HANN (Healthy Aging Network Northern-Netherlands). Ook is te zien hoe jeugdleden van amateurverenigingen uit Noord-Nederland afgelopen zondag de 1-0 zege op NAC Breda beleefden. Zij waren in het kader van het Amateurconvenant door FC Groningen uitgenodigd deze wedstrijd bij te wonen.
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt vandaag (donderdag – red.) om 18.00 uur en 21.30 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt om 19.00 uur en 22.30 uur herhaald op kanaal 3.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV, Ziggo kanaal 40. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 09.00 uur.
Online
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze website: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’