string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Komend weekend: Special over play-offs op Fox Sports Eredivisie en OOG.

Vrijdag 23 mei 2014 om 11:10

Wie nog een keer wil nagenieten van de succesvolle play-offs van FC Groningen kan zaterdag en zondag terecht op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. In een 45 minuten durende special van FC Groningen TV komen alle hoogtepunten van FC Groningen tijdens de play-offs weer voorbij.

Programmamakers Emiel Venema en Jos Schoenmaker kijken in de special met trainer Erwin van de Looi terug op het seizoen 2013/2014 en de daarop volgende play-offs om Europees voetbal. Tijdens de play-offs werd er een camera gericht op de bank van FC Groningen en werden alle handelingen en reacties van de technische staf geregistreerd.
Daarnaast was FCG TV bij het feest in de kleedkamer na de 3-0 overwinning op AZ, ging FCG TV mee in de bus op weg naar de huldiging op de Grote Markt en stond FCG TV op het bordes tijdens de huldiging. Het leverde uniek beeldmateriaal op.
Geniet nog een keer van een prachtig seizoen met schitterende doelpunten van Richairo Zivkovic, Filip Kostic, Tjaronn Chery en Nick van der Velden en zie hoe een sterk slot van de competitie historische play-offs voor FC Groningen opleverde met een prachtig feest.
De special van FC Groningen TV over de play-offs wordt zaterdag om 10.20 uur, 14.55 uur, en 19.55 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. Zondag is de special om 09.15 uur, 13.55 uur en 21.10 uur te zien op Fox Sports Eredivisie kanaal 1.
De special van FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De special begint om 15.30 uur en is in een carrousel terug te kijken tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentvVolg FCG TV ook op Twitter: http://www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’