string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Woensdagavond vragensessie met Bizot.

Maandag 09 september 2013 om 11:56

Komende woensdag 11 september krijgen FC Groningen-fans de kans om via internet een vraag te stellen aan Marco Bizot. Via Twitter en Google Hangout kunnen supporters alles te weten komen van de keeper van FC Groningen.

Om 19.30 uur zit Bizot achter de computer om de vragen die via Twitter worden gesteld, te beantwoorden. Heb jij een vraag aan Bizot? Stuur deze woensdag tussen 19.30 uur en 20.00 uur naar @fcgroningen of met hashtag #bizot.  De doelman zal dan proberen deze zo snel mogelijk via Twitter te beantwoorden.
Om 20.15 uur start Bizot een Hangout in Google+ zodat je face-to-face een vraag kan stellen aan de doelman. Voor de bijzondere ‘videocall’ moet je wel in het bezit zijn van een Google-account. Volg FC Groningen in Google+ en meld je woensdag om 20.15 uur aan voor de Hangout met Bizot. Deze sessie zal tot 20.45 uur duren.
Heb je een vraag aan Bizot, of ben je benieuwd wat anderen te vragen hebben, kijk dan woensdagavond op twitter.com/fcgroningen en plus.google.com/+fcgroningen. De leukste en meest interessante vragen en de antwoorden zijn later terug te lezen in het FC Groningen Journaal en te zien in FC Groningen TV. Dus wie weet lees en zie je jezelf straks terug met jouw vraag aan Marco Bizot.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’