string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi: ‘Zondag wacht ons nog een mooi klusje’.

Maandag 06 mei 2013 om 10:27

Trainer Erwin van de Looi zat zondagmiddag in Venlo als eindverantwoordelijke op de bank tijdens de wedstrijd VVV-Groningen die in 0-0 eindigde. Hij vond dat er in de eerste helft te weinig tempo in de wedstrijd zat.

Van de Looi: “Vooraf was de zaak duidelijk. Als wij drie punten zouden halen, was de doelstelling voor dit seizoen bereikt. Uiteindelijk is dat niet gelukt en dat is een teleurstelling. In de eerste helft hadden we de wedstrijd onder controle, maar was het tempo te laag.”
“In de tweede helft hebben we ons voorgenomen voor de winst te gaan, ook gezien de stand bij ADO-Feyenoord. Maar VVV-Venlo nam langzaam de wedstrijd over en het gelijkspel was uiteindelijk terecht. Thuis tegen Ajax in een volle Euroborg wacht ons zondag nog een mooi klusje. We moeten dan een punt halen om ons op eigen kracht te plaatsen voor de play-offs.”
Ton Lokhoff: “Voor ons is het nu duidelijk dat we de nacompetitie spelen. We hebben niet over andere wedstrijden gesproken in de afgelopen week. We hebben er wel op gehamerd dat we deze wedstrijd wilden winnen. De eerste tien minuten waren behoorlijk van onze kant. Daarna nam Groningen het over. Er waren niet al teveel kansen van beide ploegen.”
“In de rust was er nog niet gescoord, terwijl er op de andere velden lustig op los werd gescoord. We hadden graag gewonnen, maar weten nu wel waar we aan toe zijn. Eerst spelen we zondag nog Vitesse-uit als laatste wedstrijd in de competitie en daarna de nacompetitie. We gaan niet teveel gekke dingen doen en proberen in het ritme te blijven.”

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

2 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren