FC verliest eerste duel Peace Cup.

Vrijdag 20 juli 2012 om 14:34

FC Groningen heeft vrijdag de eerste wedstrijd in de strijd om de Peace Cup 2012 verloren van Hamburger SV. Het werd 1-2 na een 1-1 ruststand. Mitchell Schet scoorde na een halfuur de gelijkmaker.

Na een kwartier spelen kwamen de Duitsers op voorsprong door een benutte strafschop van Ayogo. In de 28ste minuut maakte Mitchell Schet de gelijkmaker (1-1). Een kwartier voor het einde van de tweede helft schoot Ilisevic uit een vrije trap de 2-1 binnen voor de Duitsers.
Komende zondag om 9.30 uur Nederlandse tijd speelt FC Groningen nu in de strijd om de derde plek tegen het Engelse Sunderland. Een verslag en reacties van de wedstrijd volgen later vanmiddag vanuit Suwon.