string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vrienden van de RVO officieel gelanceerd.

Maandag 27 juni 2011 om 13:28

Dit jaar is de jeugdopleiding gestart met het nieuwe sponsorconcept "Vrienden van de RVO". Afgelopen vrijdag 24 juni werd het officiële startsein gegeven voor deze sponsorgroep voor de RVO FC Groningen/Cambuur.

Na welkomstwoord van organisator Timon Moolenaar kreeg Manager Commerciële Zaken Robbert Klaver het woord en vervolgens Hoofd Jeugdopleiding Peter Jeltema. Daarna werd het sponsorbord onthuld in de ontvangsruimte op Sportpark Corpus den Hoorn.
Met het bedrag dat via de ‘Vrienden’ binnenkomt, worden onder meer buitenlandse trips bekostigd. Afgelopen seizoen reisde de C1 af naar de Verenigde Staten voor deelname aan de Dallas Cup. De D2 ondernam met coach Peter Hoekstra een trip naar Stoke City.

Vrijdamiddag steeg het aantal Vrienden van veertien naar 21. Naast de bedrijven zijn er diverse oud-spelers uit de jeugdopleiding van FC Groningen die hun belangstelling hebben getoond Vriend van de RVO te worden.
Belangstelling?
Ken jij mensen met een eigen bedrijf, die een passie hebben voor voetbal en wellicht zouden willen investeren in talentontwikkeling van de jeugdopleiding, stuur dan vrijblijvend een e-mail naar vriendenvandervo@fcgroningen.nl

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’