string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Nieuw contract voor Luciano bij FC Groningen.

Zondag 01 augustus 2010 om 18:38

FC Groningen is een nieuwe vierjarige verbintenis overeengekomen met Luciano da Silva. De Braziliaanse doelman staat hierdoor tot medio 2014 onder contract in Euroborg.

In februari van dit jaar lichtte de club al de tweejarige optie in de bestaande overeenkomst met de 30-jarige keeper. Luciano gaf bij die gelegenheid reeds aan over een langer verblijf in Groningen te willen praten met de clubleiding. Die gesprekken hebben nu dus geresulteerd in een nieuw vierjarig contract.
Algemeen directeur Hans Nijland is blij met het langere verblijf van Luciano in Euroborg. “Luciano is een keeper die past bij FC Groningen. Hij heeft een spectaculaire stijl van keepen en is als persoon heel open en toegankelijk. Luciano is niet voor niets zeer populair bij de supporters van FC Groningen. Het is dan ook heel mooi nieuws dat Luciano zelf heeft aangegeven open te staan voor een langer verblijf in Euroborg en dat hij eventueel zijn carrière in Groningen wil afsluiten.”
Luciano zelf is duidelijk over zijn keuze een verbintenis voor een langere periode te willen afsluiten met FC Groningen. “Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin. Ik ben blij met de mensen bij de club en de supporters zijn heel goed voor me. Ik heb me op dit moment niets anders of beters te wensen. Ik zou het helemaal niet erg vinden om mijn carrière bij deze mooie club te kunnen afsluiten. FC Groningen is goed voor mij en ik voel me hier thuis en op mijn plek.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’