string(9) "claudebot"

Mimoun Mahi verrast Daan met een shirtje.

Donderdag 28 april 2016 om 13:34

Daan Hartman is een grote fan van FC Groningen en de Groningen-spelers zijn voorbeelden voor hem. Natuurlijk zijn alle spelers goed, maar Mimoun Mahi steekt er toch wel een beetje bovenuit, hij is Daans’ favoriete speler.

Dankzij zijn opa en oma mocht Daan afgelopen maandag zijn favoriete speler interviewen.  Daan wordt binnenkort geopereerd aan zijn hart en zijn grootste wens was om voor de operatie Mimoun Mahi te interviewen. Opa en oma kropen daarom in de pen en hebben een interview verzoek ingediend bij FC Groningen.
Mimoun kon tijd vrij maken in zijn agenda en zodoende mocht Daan zich maandag melden in het spelershome van FC Groningen.

Daan was op van de zenuwen, maar heeft alles kunnen vragen wat hij wilde. Mimoun vond het een leuk interview en gaf Daan nog een complimentje: “je hebt het hartstikke goed gedaan, het was een super goed interview!”
Het bleef niet alleen bij een compliment, Mimoun had nog een cadeautje meegebracht voor Daan: hij overhandigde hem een wedstrijdshirt!

De middag kon voor Daan niet beter verlopen. Trots als een pauw keerde hij huiswaarts en zijn nieuwe shirt gaat vanaf nu overal mee naar toe!

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Jos vs. Bacuna: Game on!

6 dagen geleden

VAN EIGEN BODEM met JIULIE BUIGEL: ‘MENSEN ZEGGEN DAT IK EEN NEUSJE HEB VOOR DE GOAL’

6 dagen geleden

Tiemen Werksma genomineerd als Leonardo Hotels Strijder van het Jaar