string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Autocombi bewerkstelligd voor NEC-uit.

Dinsdag 26 januari 2010 om 18:21

Afgelopen week heeft het vooroverleg met NEC en de gemeente Nijmegen plaats gevonden voor de uitwedstrijd van FC Groningen tegen NEC op zaterdag 20 februari 2010. Samen met een afvaardiging van de Supportersvereniging heeft FC Groningen voor haar supporters een autocombi weten te bewerkstelligen.

Dat heeft als consequentie dat er in totaal minder kaarten voor het uitvak verkocht kunnen worden, omdat door de komst van auto’s bij het uitvak de parkeerplaatsen voor de bussen beperkt zijn. FC Groningen en de Supportersvereniging zijn echter van mening dat de versoepeling van het vervoersregime op dit moment voorrang verdient. Er is in totaal plaats voor maximaal 30 auto’s en maximaal vier bussen. Dat komt neer op een totaal aantal van 90 autocombikaarten + 184 FanTourkaarten = 274 kaarten voor het uitvak.

Wedstrijdinfo
Er kan op zaterdag 20 februari om 19.15 uur omgewisseld worden op parkeerplaats Kabeljauw aan de A50. Een autocombikaart kost 17 euro. De vertrektijd van de bussen bij Euroborg wordt in een later stadium bekend. FanTourkaarten kosten 32 euro. De voorverkoop van de Supportersvereniging is op donderdag 4 februari. Twee dagen later begint de verkoop via internet en TicketBox.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’