Unieke veilingen inclusief gedragen wedstrijdshirts via partner Catawiki

23 september 2021

Catawiki en FC Groningen zijn dit seizoen een nieuw partnership gestart. Samen wordt elke twee weken een FC Groningen-veiling georganiseerd. Tijdens de veilingen – die 14 dagen per veiling duren – kunnen supporters meebieden op unieke kavels. Gedragen wedstrijdshirts die worden voorzien van een handtekening van de speler in kwestie kunnen van jou zijn. Net als een officiële wedstrijdbal of een aanvoerdersband. Neem een kijkje op de speciale FC Groningen-pagina van Catawiki, bied mee en zorg dat dit unieke veilingitem in jouw bezit komt. De opbrengst van de veiling is onder meer voor de FC Groningen Opleiding.

Met het bieden op unieke gedragen wedstrijdshirts, geven supporters zichzelf niet alleen de kans in bezit te komen van een uniek kavel, ook steunen ze onder meer de FC Groningen Opleiding en daarmee de toekomst van de club. Officiële wedstrijdshirts waar de grasvlekken nog inzitten. Dichterbij het voetbal kom je niet. Naast gedragen wedstrijdshirts zijn iedere veiling -bestaande uit tien kavels – ook andere unieke items beschikbaar. 
 
Catawiki is het online veilingplatform voor unieke objecten bij uitstek. Elke week worden er honderden door expert gecureerde veilingen georganiseerd over verschillende categorieën, waaronder verzamelobjecten, kunst, design, juwelen, horloges, klassieke auto's en veel meer. Catawiki - Europa's toonaangevende online veilingplatform voor bijzondere objecten - gaat voor de Trots van het Noorden gedurende het seizoen verschillende online veilingen organiseren, waaronder een structurele veiling iedere twee weken waarbij unieke en gedragen wedstrijdshirts worden aangeboden. De veilingen worden afgetrapt met onder meer een gesigneerd shirt van Arjen Robben, het grootste voetbaltalent ooit door de Opleiding van FC Groningen voortgebracht.
 
“We zijn blij met Catawiki als veilingpartner,” zegt manager partnerships Bastiaan Fehrman. “Samen brengen we structuur aan in de veilingen rondom FC Groningen en brengen we unieke kavels op de markt. Schitterende items speciaal voor de FC-supporters en voetballiefhebbers. We gaan dit seizoen meerdere veilingen organiseren. Na iedere wedstrijd komen er vier gedragen wedstrijdshirts beschikbaar voor de veiling. Voor de eerste veiling zit hier één van de laatste gedragen shirts van Gabriel Gudmundsson bij. Dit unieke shirt zal straks bij één van onze supporters aan de muur of in de kast hangen.”

Ook vanuit Catawiki wordt uitgekeken naar het partnership. Wouter Waaijers, Senior Expert Verzamelobjecten: "We zijn bijzonder trots om samen met FC Groningen nieuwe eigenaren te vinden voor deze unieke wedstrijdshirts. Op Catawiki tellen we miljoenen wekelijkse bezoekers en we zijn erg blij dat we hen een deel van de voetbalgeschiedenis kunnen aanbieden. We wensen iedereen veel succes bij het bieden op deze bijzondere veilingen."

Iedere twee weken wordt een nieuwe veiling gestart met tien schitterende FC-kavels. Supporters hebben gedurende veertien dagen de tijd om te bieden. Bieden kan met een account bij Catawiki. Houd de communicatiekanalen van FC Groningen in de gaten en scoor unieke items met de FC Groningen/Catawiki veilingen.   

Neem een kijkje op de FC Groningen-veiling!

20210912GRONINGENHEERENVEEN006

Laatste nieuws

FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi4
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi2
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi6
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi3
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi5