Unieke thuiswerkoplossingen Office Centre en Zwartwoud

24 maart 2021

FC Groningen en Office Centre gaan samen hybride werken mogelijk maken in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Zodra het weer mogelijk is, opent de Trots van het Noorden de deuren voor zakelijk Noord-Nederland en worden unieke flexibele werkplekken aangeboden in het stadion, ingericht door de zakelijke partners Office Centre en Zwartwoud. Tot die tijd – en zolang het thuiswerken de norm is – biedt de hoofdsponsor van FC Groningen in samenwerking met Zwartwoud, specialist in zakelijke interieurs, dé thuisoplossing voor je thuiswerkplek.

In het Hitachi Capital Mobility Stadion komen unieke werkplekken voor alle businessclubleden van FC Groningen, klanten van Office Centre en de rest van werkend Noord-Nederland. Office Centre is specialist in het inrichten van flexibele werkplekken. Het stadion heeft met de horeca-mogelijkheden en de uitstekende bereikbaarheid de best passende faciliteiten voor ondernemers en werknemers. Flexibel werken op een unieke locatie; het kan straks bij FC Groningen en wordt mogelijk gemaakt door Office Centre, in samenwerking met Zwartwoud.
 
Sinds de uitbraak van de coronapandemie is thuiswerken anno 2021 de norm geworden. Iedereen creëert een eigen werkplek in huis: aan de keukentafel of videobellend vanaf een bureau in een kinderkamer, herkenbaar? Office Centre lanceert in samenwerking met Zwartwoud de Z-2-HOME: de allereerste ergonomische en compacte thuiswerkoplossing, die circulair is vervaardigd, dus duurzaam.
 
Zwartwoud is een voorloper op het gebied van circulair interieur. Z-2-HOME is het nieuwe ergonomische thuiswerkmeubel, dat binnen enkele seconden inklapt: zodra het werk erop zit, is de werkplek uit het zicht. Het is een bureaumeubel met een in hoogte instelbaar blad voor een passende ergonomische werkhouding voor iedere lichaamslengte tussen 1.65 meter en 2.05 meter. Ingeklapt neemt het meubel vanaf de muur 30 centimeter tot 50 centimeter ruimte in beslag, uitgeklapt verandert het in een arbo-verantwoorde werkplek op maat. Z-2-HOME is als werkplek te vinden in het stadion van FC Groningen en voor thuiswerk verkrijgbaar via Office Centre. 
 
Z-2-HOME is gemaakt van verantwoorde materialen, die volledig demontabel zijn. De materialen kunnen na end-of-life retour worden genomen en na verwerking worden hergebruikt. Dit voorkomt het gebruik van kostbare nieuwe grondstoffen in de toekomst en beperkt de CO² uitstoot. Z-2-HOME is dan ook ontstaan vanuit de visie: ‘Een meubel is een tijdelijke functionele vorm van waardevolle grondstoffen’. Bedrijven met duurzame doelstellingen schieten hiermee raak.

Hybride werken OC

De unieke thuiswerkoplossingen en straks de flexibele werkplekken in het Hitachi Capital Mobility Stadion zijn een voorbeeld van samenwerking tussen partners. FC Groningen is met het aanbieden van de locatie de economische versneller voor haar zakelijke partners Office Centre en Zwartwoud.
 
Office Centre: Alles voor thuis, onderweg en voor kantoor. Werken waar je maar wil en kan.
www.officecentre.nl/samenwerkenbijfcgroningen
 
Zwartwoud: specialist in zakelijke inrichting voor het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en zorginstellingen.
www.zwartwoud.nl/samenwerkenbijfcgroningen

Thuiswerkoplossingen (2)

Laatste nieuws

FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi4
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi2
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi6
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi3
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi5