Tweede serie startup programma i.s.m. Founded in Groningen gestart

8 februari 2020

Bij de wedstrijd FC Groningen - Vitesse zijn de vijf nieuwe startups te gast als onderdeel van het startup programma van Founded in Groningen en FC Groningen. Gezamenlijk bieden zij startups de mogelijkheid om het brede zakelijke netwerk van FC Groningen te ontmoeten in een periode van ongeveer 2 maanden waarin jonge bedrijven drie opeenvolgende thuiswedstrijden van FC Groningen mogen bezoeken met toegang tot de Office Centre Lounge.

Founded in Groningen en FC Groningen hopen hiermee startups en de reeds gevestigde bedrijven met elkaar in contact te brengen en zo een impuls te geven aan de startups én tegelijkertijd de bestaande leden van de Hattrick's Club  te inspireren met de innovatiekracht en flexibiliteit van jonge bedrijven. Bij de komende drie thuiswedstrijden tegen Vitesse, VVV Venlo en PSV zullen de startups kennismaken met de sponsoren van FC Groningen.

Voor deze wedstrijden zijn inmiddels uit alle reacties de tweede groep uitgekozen. Voor de laatste serie wedstrijden is het inmiddels weer mogelijk om op in te schrijven via deze link. 

Deelnemers serie 2

Alexander Impact: Peter Wind & Rients Verschoor

Alexander Impact is een onderzoeks- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in maatschappelijke impact van jouw project of organisatie inzichtelijk te maken. 

The First Connection: Rick van Zand

The First Connection is een jonge, ambitieuze organisatie die Live Chat aanbiedt op websites. Doormiddel van een Live Chat zorgen zij voor een toename in leads, klanttevredenheid en kennis van uw eigen klanten. Direct contact via Live Chat maakt het mogelijk om klanten die nog twijfelen, per direct over de streep te trekken.

Zij bieden een totaal service, waarin medewerkers van The First Connection uw klanten te woord staan en ondersteunen in het verkoopproces.

Kwoter B.V.: Floriaan Zwart & Geert Hoekzema. 

Kwoter geeft je de mogelijkheid om je Sales te verbeteren en doelgerichter te maken. Je maakt digitale interactieve documenten (zoals offertes). In die documenten maak je gebruik van interactieve elementen zoals video's en je werkt samen met eventuele collega's. Door middel van notificaties en statistieken krijg je inzicht in wanneer en hoe lang de ontvanger je document leest. Denk aan een mix van Google Docs,  MailChimp en je website.

Medvrix: Robert Oltmans

Medvrix ontwikkelt medische virtual reality content samen met zorg professionals in Nederland en stellen deze content eenvoudig beschikbaar voor elke zorgverlener en organisatie. Wat Medvrix produceert gaan ze ook delen waardoor hun digitale bibliotheek met VR content groeit en waar iedereen genot en gemak van heeft. Daarnaast maakt Medvrix op deze manier de zorgkosten een stuk betaalbaarder.

Startup City: Hanzehogeschool

Start-up City is een plek waar studenten, docenten en het netwerk van de Hanze samenkomen. Samen bouwen aan business, groeien op persoonlijk vlak en luisteren naar elkaar succesverhalen en uitdagingen. Er zijn verschillende programma's, minoren, events, werkplekken en bedrijfsruimtes, een groot netwerk en koffie: een clubhuis waar 'ondernemend zijn' gewoon is. 

Start-up City neemt elke thuiswedstrijd een Hanze Startup mee naar het stadion om zo nog meer startups de mogelijkheid te bieden hun netwerk te vergroten. 

Bij de wedstrijd FC Groningen - Vitesse is te gast: Thap van der Veen van NightCyclus.

 

Laatste nieuws

FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi4
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi2
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi6
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi3
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi5