Toewijzing sponsorkaarten voor thuisduels met PSV en Ajax

28 augustus 2020

FC Groningen start op zondag 13 september om 16.45 uur de competitie met de thuiswedstrijd tegen PSV. Een kraker waarbij het Hitachi Capital Mobility Stadion onder normale omstandigheden helemaal uitverkocht was geweest, net als de daaropvolgende thuiswedstrijd op zondag 4 oktober tegen Ajax. Helaas zijn de omstandigheden vanwege de geldende coronaprotocollen anders dan normaal en kan slechts een beperkt aantal sponsorrelaties de wedstrijden bezoeken. 

_MG_7811

FC Groningen vindt het verschrikkelijk jammer dat het niet alle sponsorrelaties kan verwelkomen bij de (eerste) thuiswedstrijden van dit seizoen. Om een goede verdeling te maken, heeft de club haar sponsorrelaties gevraagd mee te helpen door het invullen van voorkeuren via een formulier op deze website.
 
Testen
In tegenstelling tot vele collega-clubs heeft FC Groningen het aangedurfd om in de voorbereiding wedstrijden te spelen met beperk publiek aanwezig op de tribunes. Op die manier heeft de club kunnen testen met de geldende coronamaatregelen. We hebben gemerkt dat er veel begrip is vanuit de sponsors op de manier waarop FC Groningen de wedstrijden heeft georganiseerd.
 
Door goed met elkaar samen te werken – club, relaties en ketenpartners – hebben we de capaciteit van het aantal mensen dat we mogen toelaten bij de wedstrijden in het Hitachi Capital Mobility Stadion nog iets kunnen opschroeven. Het meedenken van sponsors om het evenement goed te organiseren en ook de goede samenwerking met het Businessclub bestuur kenmerkt de betrokkenheid van onze zakelijke relaties bij de club. Iets waar we bijzonder dankbaar voor zijn. 
 
Niet genoeg
Het is helaas niet genoeg om iedere sponsorrelatie elke wedstrijd te kunnen ontvangen en dat vinden we ongelooflijk vervelend. Wel kunnen we garanderen dat iedere sponsorrelatie één van de twee aankomende topwedstrijden in het Hitachi Capital Mobility Stadion kan beleven. De toewijzing gebeurt op basis van de aangegeven voorkeuren. Sponsorrelaties die geen voorkeur hebben opgegeven, worden door FC Groningen bij één van de twee wedstrijden ingedeeld.
 
Door de indeling van de stoelen die bezet mogen zijn, is het mogelijk dat u als sponsorrelatie in een ander vak zit dan gebruikelijk. Sponsorrelaties ontvangen volgende week een uitnodiging met daarin een toegangsticket voor óf het thuisduel met PSV op zondag 13 september dan wel het treffen met Ajax op zondag 4 oktober.
 
Ten opzichte van de oefenwedstrijden is er ook meer capaciteit in de skyboxen onder meer vanwege de aanwezigheid van schermen. Skyboxhouders worden zo snel mogelijk geïnformeerd over het bezoeken van bovengenoemde wedstrijden.

Laatste nieuws

FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi4
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi2
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi6
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi3
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi5