tckl: zakelijk matchen tijdens een ‘sport match’

18 oktober 2017

Het is de angst – en in te veel gevallen de werkelijkheid – van iedere houder van een skybox of business seats: lege stoelen tijdens een goede pot voetbal, een zenuwslopende motorrace of een mooie basketbalwedstrijd. Het doel van zo’n box ‘where business meets pleasure’ is het op een ontspannen manier onderhouden van zakenrelaties en uitbreiden van je netwerk – en niet het bezorgen van een leuke middag aan vriend, zus, buurman of collega. Toch is het voor veel houders van skyboxen en business seats een behoorlijke uitdaging de stoelen te ‘vullen’ met relevante contacten. Tckl biedt uitkomst!

Deze innovatieve start-up van Groningse makelij biedt skyboxhouders een unieke tool om, iedere wedstrijd opnieuw, de beste groep genodigden samen te stellen. Op een slimme manier voorkomt tckl dat je steeds dezelfde mensen in de box tegenkomt. Bovendien vermindert de tool de administratieve rompslomp rondom het uitnodigen van relaties en beheren van genodigden. Daarmee is tckl de ideale oplossing voor houders van skyboxen en business-seats die interessante zakelijke matches willen maken waar je echt iets aan hebt.

De tcklBox: een skybox voor iedereen

Omdat niet iedereen toegang heeft tot een eigen skybox of business-seats hebben tckl en FC Groningen de handen ineen geslagen voor de lancering van de eerste tcklBox. De tcklBox is een skybox waar iedereen terecht kan om gelijkgestemden te leren kennen onder het genot van een spannende wedstrijd. Het uitnodigen en uitgenodigd worden voor de tcklBox verloopt via de tool, zodat iedereen met een tckl account thuis is in zijn eigen skybox.

tcklBox2

Zo werkt het

Als houder van een skybox of business-seats nodig je de mensen in jouw LinkedIn netwerk uit om gratis een tckl account aan te maken. Nadat het LinkedIn profiel is ingeladen in tckl, geeft je relatie aan wat zijn of haar favoriete club is. Op die manier verrijk je de relaties in je LinkedIn account met hun clubvoorkeur. Voor je relaties is het interessant, omdat zij kans maken door jou te worden uitgenodigd voor een wedstrijd van hun favoriete club of team.

Met tckl kun je je LinkedIn contacten doorzoeken en direct uitnodigen. Bovendien kun je clubvoorkeur van alle tckl gebruikers met een openbaar profiel bekijken. Weet jij van Tim en Sonja dat ze beide fan zijn van Ajax en bovendien een interessante zakelijke match kunnen zijn? Dan nodig je hen beide uit voor de eerstvolgende wedstrijd die Ajax speelt. Voor zeer gewilde professionals, zoals directeuren van grote bedrijven of bekende Nederlanders, biedt tckl de “privé-modus”, zodat ze niet worden overspoeld met uitnodigingen maar toch te vinden zijn door bekenden.

Wederzijdse interesse als uitgangspunt

Als houder van een skybox of business-seats heb je een overzicht van de aankomende wedstrijden en zie je in één oogopslag hoeveel mensen je nog kunt uitnodigen. Je hebt de mogelijkheid om de beste match te maken tussen gebruikers op basis van hun profiel en voorkeuren, waarbij wederzijdse interesse voor een bepaalde sport of club het uitgangspunt vormt. Jouw genodigden kunnen vooraf zien wie nog meer is uitgenodigd voor de aanstaande wedstrijd – en daarmee heel gericht netwerken op de dag zelf. Zo creëer je een leuke middag met zakelijke meerwaarde voor iedereen in de box.

tcklBox3

Zakelijke meerwaarde en exclusiviteit

Kortom; met tckl is een goed gevulde box met relevante bezoekers leuker en makkelijker te realiseren. Bovendien wordt het bezoeken van een wedstrijd in een skybox weer een exclusieve aangelegenheid.  Als gastheer heb je immers een enorm netwerk van relaties, die je allemaal kunt uitnodigen. Op het moment dat de genodigde er is, is het zaak om maximaal te genieten, te netwerken en te profiteren; de kans dat hij nogmaals wordt uitgenodigd, is niet meer zo vanzelfsprekend.

Meer informatie over tckl >>

Laatste nieuws

FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi4
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi2
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi6
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi3
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi5