FC Groningen sluit partnership met Scapino

9 juni 2021

FC Groningen en Scapino hebben een partnership gesloten voor de duur van minimaal twee jaar. Beide partijen ondertekenden onlangs in het stadion van FC Groningen het tweejarige contract en gaan zich de komende voetbalseizoenen inzetten voor het in beweging brengen van zoveel mogelijk FC-supporters.

210608 - Scapino en FC Groningen

Scapino, een schoenen- en kledingwinkel en retailer met landelijk aanzien, is een sterke partner uit de regio en heeft meer dan 170 vestigingen door heel Nederland. De winkels van Scapino zijn toegankelijk voor alle supporters van FC Groningen en net als de Trots van het Noorden zet Scapino zich in voor het in beweging brengen van mensen, om zodoende bewegingsarmoede te verslaan. Scapino zal dan ook veelvuldig te zien zijn tijdens maatschappelijke initiatieven van de club en zal daarnaast prominent zichtbaar zijn op de wedstrijddagen van FC Groningen.
 
Manager Partnerships Bastiaan Fehrman van FC Groningen is verheugd met het partnership. “Scapino is een landelijk opererend merk, met een oorsprong in Noord-Nederland en een hoofdkantoor in Assen. De aanpakkersmentaliteit van de mensen bij Scapino past uitstekend bij FC Groningen. Er is aan beide kanten veel creativiteit aanwezig en Scapino staat net als FC Groningen voor sport en bewegen. Dit maakt het in onze ogen een goede match om concreet aan de slag te gaan met de maatschappelijke doelstellingen, waarbij Scapino als partner van de Stichting FC Groningen in de Maatschappij een belangrijke rol gaat spelen. Door middel van verschillende concepten en diverse acties voor supporters, gaan we samen mensen in beweging brengen. We kijken als club ontzettend uit naar de stappen die we de komende jaren samen gaan zetten.”
 
Algemeen directeur Adem Doymaz van Scapino is enthousiast over de samenwerking. “Bij Scapino zijn we er voor jong en oud en speelt sport, beweging en gezondheid een belangrijke rol. Al vanaf de start van Scapino in 1974 willen we goede schoenen voor iedereen bereikbaar maken. We nemen graag onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen bewegingsarmoede. Dat doen we niet alleen door onze prijzen laag te houden, maar ook door deel te nemen aan maatschappelijke projecten. Tijdens deze lastige tijden zien we dat projecten meer dan ooit nodig zijn om perspectief te blijven bieden aan kinderen, die in plaatsen wonen waar we gevestigd zijn. Het is fantastisch dat FC Groningen en Scapino een gezamenlijke missie delen om sport voor iedereen bereikbaar te maken. Wij kijken uit naar al het goede dat voortkomt uit dit partnership en willen onze eigen mensen graag onderdeel laten uitmaken van de inspanningen.”

Laatste nieuws

FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi4
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi2
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi6
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi3
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi5