Round up: Veel zakelijke verbindingen in het tweede kwartaal 2021

6 juli 2021

FC Groningen heeft de ambitie uit te groeien tot economische versneller en de beste zakelijke verbinder van Noord-Nederland. Ook in het tweede kwartaal van 2021 ontstonden er diverse mooie samenwerkingen en contacten tussen sponsorrelaties en partners van de Trots van het Noorden. Tijd voor een nieuwe round-up.

MicrosoftTeams-image (40)

Net als eerder dit jaar hebben veel zakelijke connecties van de club in de bouw elkaar gevonden. Zo werkt Aalbers Techniek in Appingedam in opdracht van Hesco Bouw aan de realisatie van de IKC RENN4 (Bladergroenschool/de Delta) in combinatie met tijdelijke huisvesting voor de kindcentra  Opwierde en Olingertil.
 
Bouwadvies van Maaren en Rottinghuis Aannemingsbedrijf werken samen aan een mooi project in Zevenhuizen. Er wordt in het Groningse dorp een multifunctioneel centrum neergezet met onder meer een grote sporthal met kleedkamers voor de voetbal- en korfbalvereniging. Daarnaast is er ruimte voor het dorpshuis, een fitnesscentrum, de toneelvereniging en het muziekkorps.
 
Vastgoedontwikkelaar MWPO Holding en Maripaan Groep hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe eyecatcher in de stad Groningen. Op de hoek van de Grote Markt wordt op het statige gebouw Merckt een nieuwe hotspot gecreëerd. Een rooftopbar die naast een spetterend uitzicht; fine dining, luxe (zaken)lunches, cocktails en veel meer biedt.
 
Daniël Bies, de ondernemer achter RendeMentors, werkt de komende tijd samen met twee andere leden van de FC Groningen Business Club. RendeMentors heeft eind april een interim-opdracht afgesloten met Abiant Uitzendgroep en doet ook een interim-managementklus bij Wardenburg Beveiling & Telecom.
 
Wardenburg heeft op haar beurt een mooie samenwerking afgesloten met de Rijksuniversiteit Groningen. Vanaf april is Wardenburg Beveiliging & Telecom bezig om alle 150 panden van de Rijksuniversiteit Groningen te voorzien van nieuwe toegangscontrole. Daarnaast verzorgen zij het preventieve en correctieve onderhoud van zowel de bestaande als de nieuw aan te brengen systemen.
 
Allure NRG en de creatievelingen van  Brand Creatives hebben elkaar gevonden via de FC Groningen Business Club. Brand Creatives heeft Allure bijgestaan in het proces van een nieuwe propositie. Een mooie samenwerking waar beide partijen energie van krijgen!
 
Martini Reclamemakers heeft lichtreclame aangebracht van MRM Interim en advies bij het nieuwe pand van MRM Interim en advies aan de Laan Corpus den Hoorn. Het is niet de enige sponsor geweest die een andere zakelijke relatie van de FC heeft geholpen met het verfraaien van het pand. Marne Veenstra heeft de gevel van het pand van BHV2Day in Oosterwolde voorzien van one way vision folie. Met het nieuws dat MW Bedrijfskleding de medewerkers van PIM Lease en Mondial Automotive in het nieuw heeft gestoken, wordt deze round-up afgesloten.

Laatste nieuws

FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi4
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi2
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi6
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi3
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi5