Nieuwe partners FC Groningen Horeca

27 februari 2020

Zoals in eerdere communicatie gemeld is, is FC Groningen Horeca inmiddels 100 % in eigendom van FC Groningen. Met de overname van de aandelen is tevens de levering van food door MartiniPlaza gestopt. De afgelopen periode zijn wij voor de korte termijn (restant seizoen) in gesprek gegaan met potentiële partners voor de verzorging van de diners en buffetten op wedstrijddagen en buiten wedstrijddagen.

Horeca manager Jepko van Roon is verheugd te kunnen melden dat FC Groningen Horeca voor rest van dit seizoen met Tweetal Belevingscatering en Martini Hotel Group twee partners hebben gevonden. Tweetal Belevingscatering gaat op wedstrijddagen de buffetten in de Skyboxen verzorgen. Daarnaast gaat Tweetal Belevingscatering de buffetten en diners verzorgen bij partijen die buiten wedstrijddagen plaatsvinden in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd gaat de Martini Hotel Group het diner verzorgen in het Marne Restaurant, waar sponsorrelaties voorafgaande aan elke thuiswedstrijd kunnen dineren.

Lees hieronder meer informatie over Tweetal Belevingscatering en Martini Hotel Group.
 
Tweetal Belevingscatering
Vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen PSV verzorgt Tweetal Belevingscatering de buffetten in de skyboxen. De koks bereiden op wedstrijddagen gevarieerde maaltijden met verse ingrediënten uit het seizoen. Ook de partijen en diners die plaatsvinden in het Hitachi Capital Mobility Stadion worden door Tweetal verzorgt. Met seizoen onderscheidene concepten voegen zij beleving toe aan de maaltijdverstrekking in bedrijfsrestaurants, horeca en bij events. 'Werken in een dynamische omgeving met pieken en dalen, daarin blinken zij uit. Met de kernwaarden Puur, Passie, Ontwikkelen, Eigen identiteit en Oprechtheid leveren zij flexibele dienstverlening op maat, waarbij samenwerking en vernieuwing voorop staan. 
 
Tweetal heeft ruim 300 teamspelers en opereert zelfstandig als onderdeel van Effektief Groep.
U kent Tweetal wellicht van de horecalocaties 2Corpus in Topsportzorgcentrum of Café de Sigaar, Bakkerij Blanche en toprestaurant De Pijp Wine & Dine in de binnenstad van Groningen.
Ervaar daar zelf de kwaliteit van dienstverlening, verse producten en de gastvrijheid.

Martini Hotel Group is trots op samenwerking met FC Groningen
Martini Hotel Group is een vooruitstrevende onderneming bestaande uit verschillende horecabedrijven in Groningen en Drenthe, waaronder drie hotels, een hostel en vier restaurants. Al jaren support de horecaonderneming FC Groningen vanaf de zijlijn. Vanaf de komende thuiswedstrijd tegen PSV support Martini Hotel Group onze ‘green white army’ ook vanuit de keuken in het Marne Restaurant. Bezoekers van het restaurant tijdens wedstrijddagen in het Hitachi Capital Mobility Stadion kunnen de komende wedstrijden kennis maken met de diverse restaurantformules. Martini Hotel Group serveert de lekkerste gerechten, waarvan sponsorrelaties de heerlijke smaken in het Marne Restaurant kunnen proeven.
 
Beleef vanaf 8 maart onder andere de gastvrijheid van Restaurant WEEVA en Bar 1672 in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Laatste nieuws

FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi4
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi2
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi6
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi3
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi5