FC Groningen Business Club: Weer samen, zoveel te doen

23 juli 2021

Het bestuur van de FC Groningen Business Club presenteert haar evenementenkalender voor het speciale seizoen 2021/2022. Speciaal omdat FC Groningen een heel jaar lang stilstaat bij haar 50-jarig jubileum en speciaal omdat onze leden elkaar eindelijk weer mogen ontmoeten. Na een jaar van fysieke afstand, komen we eindelijk weer samen. Weer samen naar het stadion, weer samen netwerken, weer samen genieten van FC Groningen.

In een goed gevulde evenementenkalender is ruimte voor verbinden, vermaak en inspireren. Diverse activiteiten zijn gesegmenteerd waardoor deze nog beter aansluiten op de desbetreffende doelgroep.
 
Reikhalzend
Tim Teisman, voorzitter van de FC Groningen Business Club kijkt reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen en de mogelijkheid om leden weer te ontmoeten. “Na een ongelooflijk regels-georiënteerd jaar, gaan we elkaar eindelijk weer zien. Dat begint op zaterdag 21 augustus bij de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, waarbij we het jubileum van de club gaan vieren. En het gaat een heel seizoen door. We hebben een interessante kalender vol verfrissende nieuwe activiteiten en diversiteit, zoals het samen sporten in de vorm van golf en padel. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheid om gezamenlijk een mooie voetbalreis naar het buitenland te maken.”
 
Dagtrip Waddeneilanden
Vanzelfsprekend staan populaire activiteiten als een dagtrip naar één van de Waddeneilanden ook op het programma. “Ik denk het meest geliefde evenement van het jaar. De hele dag ben je samen, werk je samen tijdens leuke activiteiten en leer je mekaar echt goed kennen. Het is een dag waarop je andere leden van de FC Groningen Business Club echt ontmoet en relaties opbouwt, soms wel voor het leven. Een dag van verbroedering, waarop je aan het einde van de avond zoveel meer mensen kent dan aan het begin van de ochtend.”
 
Energie
Het is een understatement dat Teisman zin heeft in het nieuwe seizoen van FC Groningen en een nieuw seizoen in de FC Groningen Business Club. “Je hebt tijdens het EK gezien welke energie supporters geven aan een wedstrijd en welke energie er los komt als mensen weer samen naar het voetballen toe mogen. Daar verlang ik enorm naar. De gezelligheid in de businessclub, het netwerken en uiteindelijk het samenwerken. We komen weer samen, eindelijk weer samen.”
 
Vanuit FC Groningen is Marielle Ubink, Hospitality & Event Coördinator bij de club, verantwoordelijk voor de uitvoering van de evenementen op de kalender. Ook Ubink kan niet wachten tot de leden van de FC Groningen Business Club weer mogen samenkomen. “Lachende gezichten, blije mensen, de energie van het samen zijn; ik heb het echt gemist en kijk er ontzettend naar uit. We hebben hier in het stadion fantastische faciliteiten om echt bijzondere activiteiten aan te bieden, maar kijken ook buiten de poorten van Euroborg. Het is een zeer goed gevulde kalender met een heel divers aanbod, waarin we iedere zakelijke relatie van FC Groningen kunnen bedienen. Ik kan niet wachten tot de eerste activiteiten. Schitterend. Weer samen naar FC Groningen.”

Business activiteiten kalender

Laatste nieuws

FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi4
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi2
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi6
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi3
blokken-site-_0004_Wine _ Dine
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi5