FC Groningen TV

Organisaties hebben de mogelijkheid te adverteren op fcgroningen.tv. Daarmee biedt FC Groningen online bereik via de video's die het plaatst. De video's worden tevens geplaatst op de social media kanalen van FC Groningen.

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op FC Groningen TV:

1.Billboards
De mogelijkheid om met een 5 seconden billboard een content item te sponsoren zoals bijvoorbeeld de voorbeschouwing, samenvatting of ‘Vraag het…’. Vermelding is op basis van logo en tekst: “Deze samenvatting wordt u aangeboden door..“. Dit item wordt tevens geplaatst op de diverse social media kanalen van FC Groningen.
Kosten €750,- exclusief BTW

2. Branded content
Een eigen item rondom de propositie, product of dienst van de organisatie in relatie tot FC Groningen. De content wordt onder andere via social media en push-berichten bij de supporters onder de aandacht gebracht en supporters kunnen tijdens het kijken van de content direct doorlinken naar de website/webshop van de desbetreffende organisatie. Ter follow-up van de content serie kunnen supporters via de FC Groningen (TV) nieuwsbrief een unieke code/korting/actie ontvangen.
Kosten €1.500,- exclusief BTW

3. Kanaalsponsor / partner FC Groningen TV

Logo komt terug op de openingsschermen van de app en web kanaal, kan één of meerdere formats/categorieën adopteren en kan indien gewenst een eigen categorie binnen FC Groningen TV krijgen.
Kosten €15.000,- exclusief BTW

4. Pakket op maat
In overleg wordt een unieke propositie uitgewerkt. Dit kan een combinatie zijn van eerder benoemde voorbeelden.
Kosten in overleg

Meer informatie aanvragen

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.

FC-Groningen-website-blok-led-boarding-a7
Website Blokken_Exposure_printed media
FC-Groningen-website-blok-activatie-programma
FC-Groningen-website-blok-stadion-exposure
Open-Dag
Led-Boarding