Allure Energie nieuwe shirtsponsor FC Groningen

8 april 2019

Vanaf komend seizoen is Allure Energie shirtsponsor van FC Groningen. Dit betreft een positie op de achterzijde van het shirt. Allure Energie is als Noordelijke energiemaatschappij een sponsorschap met de club aangegaan omdat ze naast het leveren van groene stroom &  gas ook op andere manieren energie wil geven.

FC Groningen en Allure Energie zijn een verbintenis aangegaan voor de komende twee seizoenen. Allure Energie is gevestigd in het Drentse Beilen en zit in een gezonde groeifase. Het bedrijf wil benaderbaar zijn voor haar klanten, nuchter en altijd dichtbij; FC Groningen kan haar daarbij helpen. Anderzijds heeft Allure Energie de wens om meer te zijn dan leverancier van groene stroom en gas. De propositie van Allure luidt: Allure geeft Energie, in dit geval aan FC Groningen en haar supporters. De twee partijen zijn in maart 2019 hun samenwerking gestart, waarbij Allure Energie de club steunt en de supporters €200,- korting geeft op hun seizoenkaart wanneer ze 3 jaar groene stroom en gas afnemen bij Allure Energie. Nu is besloten de samenwerking te intensiveren.
 
Werkwijze
Allure Energie is een betrouwbare energieleverancier, gespecialiseerd in de zakelijke markt en de vastgoedsector. Maar ook consumenten kunnen bij Allure Energie rekenen op persoonlijke aandacht en scherpe tarieven. 
Allure Energie wil niet de grootste zijn, maar de beste. Optimale service, benaderbaar en dichtbij, de klant staat voorop bij Allure Energie.
 
Ambities
Commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen is bijzonder trots op de nieuwe aanwinst. “Ik ben verheugd met de samenwerking tussen twee van origine Groningse partijen. De samenwerking kent tal van verschillende faciliteiten om de naamsbekendheid van Allure Energie verder uit te breiden, maar het mooiste is de grote investering die Allure bereid is te doen met voordelen voor onze supporters. Samen met Allure Energie gaan we voor een voetbalseizoen vol energie!”
 
Strategie
“We zijn er trots op om komend seizoen shirtsponsor te mogen zijn van FC Groningen. FC Groningen heeft een speciale plek in ons hart,” vertelt Peter Herder, directeur van Allure Energie. Ook persoonlijk heeft hij een hechte band met de club. “Als kind ging ik jarenlang met mijn vader en zus naar de wedstrijden in het Oosterpark. Dat zijn mooie momenten geweest en die koester ik”.
 
Allure Energie heeft na 6 jaar een punt bereikt dat ze graag wil groeien. “We zijn er klaar voor” vertelt Peter Herder. Zowel in de zakelijke als vastgoedsector, als op de consumentenmarkt wil Allure Energie meer naamsbekendheid genereren en groeien. Vanuit het Noorden en voor het Noorden. Een energiemaatschappij die haar service aanpast op de wensen van de klant. Een energiemaatschappij die je nog kunt bellen zonder lange wachtrijen. Benaderbaar, dichtbij en nuchter zijn karaktereigenschappen die Allure Energie kenmerken. Die eigenschappen passen goed bij FC Groningen en haar supporters.

Laatste nieuws

FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi4
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi2
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi6
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi3
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi
FCG160902_TEGELS_300X250PX_300ppi5