do 12 januari 2023 20:00
TOTO KNVB Beker
0
45
90

FC Groningen - Spakenburg

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld
15 november 2022

FC Groningen speelt op donderdag 12 januari in het TOTO KNVB Bekertoernooi thuis tegen SV Spakenburg. De eerste officiële wedstrijd van 2023. Vijfjaarkaarthouders kunnen tot en met maandag 21 november met voorrang een kosteloos plaats claimen. Vanaf dinsdag 22 november kunnen huidige seizoenkaarthouders een kaart kopen voor het bekerduel. Alleen de onderste ring van Euroborg zal bij deze wedstrijd geopend zijn. 

Alle vijfjaarkaarthouders van FC Groningen hebben eind vorige week een mail ontvangen van de club met daarin een link naar het te claimen ticket. Doordat alleen de onderste ring van Euroborg zal zijn geopend, is het niet mogelijk voor vijfjaarkaarthouders om standaard op hun eigen plaats te zitten. Dit geldt ook voor vijfjaarkaarthouders die al op de onderste ring zitten. Het pasje van de vijfjaarkaart is op donderdag 12 januari geen geldig toegangsbewijs.
 
Vijfjaarkaarthouders hebben tot en met maandag 21 november 23.59 uur het eerste recht een plaats uit te zoeken op de onderste ring van Euroborg. Vanaf dinsdag 22 november 09.00 uur kunnen huidige seizoenkaarthouders een ticket kopen voor het gereduceerde tarief van € 5,-. Net als de vijfjaarkaart is de seizoenkaart geen geldig toegangsbewijs bij dit bekerduel.
 
Op dinsdag 29 november 09.00 uur begint de vrije verkoop. Een ticket kost € 10,-. Jeugd betaalt € 8,-. Vijfjaarkaarthouders kunnen tot aan de wedstrijd kosteloos een – dan nog beschikbare – plaats claimen.     

20221019DORDRECHTGRONINGEN024

Gerelateerd nieuws