zo 28 mei 2023 14:30
Eredivisie
0
45
90

FC Groningen - Sparta Rotterdam

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld
25 november 2022

FC Groningen speelt in de tweede helft van het seizoen 2022/2023 nog tien competitiewedstrijden in Euroborg. De club lanceert de ‘Rest van het Seizoenkaart. Vanaf € 160,- zijn supporters zeker van hun plaats in Euroborg in de tweede helft van het huidige seizoen. 

restseizoen-story-feed-speler

Supporters die kiezen voor een ‘Rest van het Seizoenkaart’ zijn goedkoper uit dan iedere wedstrijd een losse kaart te kopen. Er is plek op alle tribunes, ook op de Tonny van Leeuwen Tribune die tot op heden dit seizoen iedere thuiswedstrijd is uitverkocht. Dit is je kans om zeker te zijn van de komende tien competitiewedstrijden achter het doel van Noordtribune. 

Prijsbepaling
FC Groningen heeft bewust gekozen voor een prijsbepaling waarbij supporters die kiezen voor een ‘Rest van het Seizoenkaart’ goedkoper uit zijn dat tien losse kaarten, maar dat huidige seizoenkaarthouders die een kaart voor het gehele seizoen hebben gekocht per wedstrijd nog altijd voordeliger uit zijn.
 
Een ‘Rest van het Seizoenkaart’ is voor volwassenen al vanaf € 160,-  verkrijgbaar. Kinderen geboren na 1 juli 2010 kunnen een kaart aanschaffen vanaf € 65,-  voor jongeren geboren na 1 juli 2004 is een ‘Rest van het Seizoenkaart’ verkrijgbaar vanaf € 85,-.  Via https://tickets.fcgroningen.nl kunnen supporters een ‘Rest van het Seizoenkaart’ kopen.
 
Bekerwedstrijd tegen Spakenburg
Huidige seizoenkaarthouders kunnen tegen gereduceerd tarief een ticket kopen voor de eerste thuiswedstrijd van 2023. Op donderdag 12 januari speelt FC Groningen in het TOTO KNVB Bekertoernooi in Euroborg tegen SV Spakenburg. Tickets zijn te koop vanaf € 5, -. Alleen de onderste ring van Euroborg is geopend. Tickets zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.
 
Vijfjaarkaarthouders kunnen kosteloos een ticket claimen. Vijfjaarkaarthouders hebben het recht alle wedstrijden in Euroborg zonder extra kosten te bezoeken en kunnen tot aan de wedstrijd één van de beschikbare plaatsen claimen via de volgende link.  

De vrije verkoop start op dinsdag 29 november 09.00 uur. Kaarten kosten € 10,-. Tijdens vrije verkoop kunnen seizoenkaarthouders voor het  € 5,- en vijfjaarkaarthouders (gratis) nog kaarten kopen/claimen.

tabel-halve-scc

Gerelateerd nieuws