za 26 februari 2022 18:45
Eredivisie
Bjorn Meijer (14)
1
0
14
Bjorn Meijer
62
Tomas Suslov
65
Kabangu voor Nunnely
65
Saglam voor Meerveld
68
Daleho Irandust voor Michael de Leeuw
68
Damil Dankerlui voor Bart van Hintum
68
Melayro Bogarde voor Tomas Suslov
81
Roemeratoe voor Crowley
81
Köhlert voor Svensson
84
Romano Postema voor Paulos Abraham
84
Cyril Ngonge voor Mo El Hankouri
84
Kampetsis voor Heerkens
0
45
90

FC Groningen - Willem II

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld
1 maart 2022

FC Groningen won afgelopen weekend in een sfeervolle Euroborg met 1-0 van Willem II. De Trots van het Noorden gaat aankomende zaterdag op bezoek bij Feyenoord, aftrap 21.00 uur. Seizoenkaarthouders en supporters met een clubcard kunnen vanaf vandaag 09.00 uur tickets kopen. Er geldt vrij vervoer naar Rotterdam voor de FC-supporters.

Er geldt vrij vervoer naar Rotterdam voor ruim 1.000 supporters, maar houd er rekening mee dat de wedstrijd laat begint en dat supporters die reizen met het Openbaar Vervoer nog wel terug naar Groningen moeten kunnen komen. Kaarten zijn te koop via: tickets.fcgroningen.nl De verkoopperiode duurt tot aanstaande donderdag 3 maart 23.59 uur.
 
Verkoopperiodes Feyenoord uit
01-03-2022 09:00 t/m 03-03-2022 23:59: Seizoen (SCC)- en ClubCardhouders (CC) (Bus&VV)

FC Groningen speelt een week later – zaterdag 12 maart om 18.45 uur – thuis tegen N.E.C. Kaarten voor het duel met de promovendus uit Nijmegen zijn vanaf heden te koop via tickets.fcgroningen.nl. Supporters die de seizoensontknoping willen meemaken kunnen in de ticketshop ook een passe-partout aanschaffen voor de laatste vijf thuisduels. Een passe-partout is al te koop vanaf €75,-

De kaartverkoop voor het duel op bezoek bij FC Utrecht is in volle gang. De supporters die behoren tot de Loyaliteitsgroep kunnen vanaf vandaag (dinsdag 1 maart 09.00 uur) tot en met maandag 7 maart 23.59 uur een ticket kopen. Overige seizoenkaart- en clubcardhouders zijn op dinsdag 8 maart 09.00 uur aan de beurt. De wedstrijd in Utrecht wordt gespeeld op zondag 20 maart, aftrap 12.15 uur.
 
Verkoopperiodes FC Utrecht uit
01-03-2022 09:00 t/m 07-03-2022 23:59: Loyaliteitsgroep (Bus&CAR)*
08-03-2022 09:00 t/m 17-03-2022 23:59: Seizoen (SCC)- en ClubCardhouders (CC) (Bus&CAR)

* Onder de ‘Loyaliteitsgroep’ vallen de supporters die de afgelopen vijf jaar onafgebroken een seizoenkaart hebben gehad (inclusief dit jaar), in het seizoen 19/20 minimaal naar vijf uitwedstrijden zijn geweest en vijfjaarkaarthouders.

Fortuna Sittard-11
25 februari 2022

FC Groningen speelt zaterdagavond om 18.45 uur het Eredivisieduel met Willem II. Het wordt de eerste wedstrijd sinds lange tijd waarbij er geen beperkingen meer gelden voor de toegang in Euroborg. Spelers, staf, medewerkers en vrijwilligers van de club kijken vol verwachting uit naar het weerzien met de grote hoeveelheid supporters en sponsors in het stadion. De Trots van het Noorden kent in aanloop naar het duel met de Tilburgers weinig personele problemen. Een fitte selectie maakt zich op om samen met de steun van de aanwezige aanhang de strijd aan te gaan.

buijsRKC

Bij Willem II speelt op dit moment een 'oude bekende’ in de ploeg van trainer Fred Grim. Wessel Dammers is sinds de winterstop door FC Groningen verhuurd aan Willem II, dat de centrale verdediger bij handhaving in de Eredivisie definitief zal overnemen van de Trots van het Noorden.
Aan de kant van FC Groningen lijkt hoofdtrainer Danny Buijs alleen niet te kunnen beschikken over doelman Jan Hoekstra, die afgelopen week in een besloten oefenduel met De Graafschap geblesseerd is geraakt. “Verder staan we er volgens mij goed op,” vertelt Buijs.
 
De supporters in Euroborg kunnen de ploeg van trainer Buijs een extra boost geven op de weg naar een overwinning. “Het is fantastisch om weer in een goed gevulde Euroborg te spelen. Ik heb begrepen dat de Noordtribune met de fanatieke aanhang helemaal vol zit en hopelijk gaan ook de overige tribunes zich goed vullen. De mensen staan altijd achter de ploeg, dus dat gaat zaterdag ook wel gebeuren. We willen een mooie interactie creëren met de supporters zodat het een mooie avond gaat worden voor ons allemaal. Daar hebben we samen lang naar gehunkerd.”
 
Voorbeschouwing
Bekijk de volledige voorbeschouwing met Danny Buijs op het Eredivisieduel met Willem II, waarin de hoofdtrainer onder meer een toelichting geeft op het einde van de proefperiode van Pele van Anholt bij FC Groningen en hij ingaat op het feit dat de stadions weer open gaan zonder beperkingen. De competitiewedstrijd in speelronde 24 staat zaterdagavond in Euroborg vanaf 18.45 uur onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof.

Er is (nog) geen wedstrijdverslag beschikbaar van deze wedstrijd

Gerelateerd nieuws