zo 24 november 2019 12:15
Eredivisie
Samir Memisevic (60) (P)
1
1
Sinisterra (32)
32
Sinisterra
60
Samir Memisevic
62
Mike te Wierik
76
Ramon Pascal Lundqvist voor Joel Asoro
77
Narsingh voor Larsson
78
Charlison Benschop voor Kaj Sierhuis
83
Gabriel Gudmundsson voor Ajdin Hrustic
86
Malacia
88
Gabriel Gudmundsson
0
45
90

FC Groningen - Feyenoord

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld
26 augustus 2019

Speeldatum: zondag 24 november 2019
Aanvang: 12.15 uur
Locatie: Hitachi Capital Mobility Stadion
Competitie: Eredivisie

KOOP KAARTEN
Aankooprechten
Verkoop: Vier per (Seizoen) Clubcard 

Verkoopperiode
Internet 03-09-19, 09.00 uur t/m 24-11-19, 12.15 uur
FanCorner FC Groningen en FC Primera's  03-09-19, 09.00 t/m 24-11-19, 12.15 uur

In alle gevallen geldt: Deze kaartverkoop is alleen voor supporters van FC Groningen. Kaarten gekocht door supporters van de uitspelende club op de thuisvakken, worden geblokkeerd zonder restitutie van het aankoop bedrag.

Parkeren 
Locatie & informatie
P2 Parkeerkuil Vergunninghouders
P3 Bornholmstraat betaald parkeren, € 5.- per wedstrijd, 5 minuten loopafstand
P4 Gastenparkeerplaats Bezoekende club

MIVA P-Plaats met Gem. invalidekaart: P1
Invalide busvervoer naar alle entree's tot 45 min. voor aanvang wedstrijd

Pendelbus P & R Hoogkerk: Vanaf 5 tot 1 kwartier voor wedstrijd, tot 1 uur na wedstrijd, € 3.- per retour
Pendelbus P & R Haren: Vanaf 5 tot 1 kwartier voor wedstrijd, tot 1 uur na wedstrijd, € 3.- per retour

Openingstijden
Stadion: Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd
Kassa en infobalie: Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd, ingang 2

Wedstrijdinformatie onder voorbehoud van wijzigingen. 

Kortingen
De jeugdkorting van € 5.- is voor jongeren geboren na 01-07-2001.
De jeugdkorting van € 7.- is voor jongeren geboren na 01-07-2007.

Rookvrij
De Koeman familietribune is rookvrij. 

 

23 november 2019

FC Groningen speelt vanmiddag, zondag 24 november, om 12.15 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Gezien de te verwachten drukte bij de kassa’s en de verplichting van een (Seizoen)ClubCard bij aanschaf van tickets voor deze competitiewedstrijd, wordt geadviseerd toegangskaarten in de voorverkoop aan te schaffen. De voorverkoop verloopt online. De kassa's en het stadion openen om 10.45 uur.

Per (Seizoen)ClubCard kunnen maximaal vier tickets voor de wedstrijd FC Groningen – Feyenoord worden aangeschaft. De prijs ligt in het Hitachi Capital Mobility Stadion vanaf 23 euro voor volwassenen en vanaf 16 euro voor jeugd. Op de Piet Fransen Tribune en Koeman Familie Tribune zijn nog tickets beschikbaar. Het stadion en de kassa’s openen om 10.45 uur.

Bestel kaarten FCG-FEY

Eén minuut niet voetballen
Het Nederlands betaald voetbal komt met een gezamenlijk statement tegen racisme. Met de boodschap ‘Racisme? Dan voetballen we niet!’ laten clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie hun afkeer horen tegen discriminatie en kwetsende spreekkoren op de tribunes. De actie is aankomend speelweekend in alle negentien stadions te zien.
 
Op initiatief van de Eredivisie CV en de Coöperatie Eerste Divisie wordt in samenwerking met de 34 betaald voetbalclubs, KNVB, Coaches Betaald Voetbal en spelersvakbond VVCS een collectieve actie opgezet tijdens de competitiewedstrijden in beide divisies van het Nederlandse betaalde voetbal. Spelers komen niet in actie in de eerste minuut direct na de aftrap, terwijl de boodschap op de LED-boarding en videoschermen van alle stadions verschijnt.

Gratis vlinderstrik
Komende zondag wordt er bij de thuiswedstrijd tegen Feyenoord een actie gehouden bij alle horecaverkooppunten op de drie publieke tribunes in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Bij een bestelling van vier Amstelbier en/of vier Heineken 0.0 krijgt de koper een feestelijke FC Groningen-vlinderstrik cadeau.

Tevens heeft FC Groningen Merchandise komend weekend een aantrekkelijke Sinterklaasactie. Op zaterdag 23 en zondag 24 november geldt een korting van 20 % op alle artikelen (exclusief literatuur). De actie is zowel in de FanCorner als online geldig, maar geldt niet in combinatie met andere acties. Dus wil je zondag al met een nieuwe sjaal, warme muts of in het nieuwe wedstrijdshirt op de tribune zitten? Of heb je nog geen Sinterklaascadeau gescoord? Sla dan komend weekend je slag bij FC Groningen!

48adv amstel
24 november 2019

FC Groningen heeft zondagmiddag in het Hitachi Capital Mobility Stadion met 1-1 gelijkgespeeld tegen Feyenoord. De ruststand was 0-1 na een treffer van Luis Sinisterra. De FC kwam na rust op gelijke hoogte door een benutte strafschop van Samir Memisevic, 1-1. 

goal memisevic

Samir Memisevic stond voor het eerst dit seizoen aan de aftrap. Daardoor begon Azor Matusiwa op de bank, de rest van de basiself bleef ongewijzigd ten opzichte van de gewonnen wedstrijd twee weken geleden bij Vitesse.
 
Feyenoord had in de beginfase meer balbezit, maar FC Groningen gooide na een kwartier spelen de schroom van zich af. Ajdin Hrustic krulde een bal van buiten het strafschopgebied tegen de paal en even later kwam de Australiër goed door in het strafschopgebied. Zijn bal op Joel Asoro, die geheel vrij stond voor het doel, werd echter weggekopt.
 
FC Groningen kwam na ruim een half uur voetballen op achterstand. Een vrije bal van de FC werd weggewerkt door Feyenoord en uit de daaropvolgende counter schoot Luis Sinisterra raak, 0-1. Hoewel de Trots van het Noorden via hoekschoppen nog enigszins gevaarlijk werd, was dit ook de ruststand.
 
FC Groningen speelde na rust richting de fanatieke Tonny van Leeuwen Tribune en zowel Deyovaisio Zeefuik als Kaj Sierhuis zweepte het publiek meerdere malen op. De energie vanaf de tribune werd overgenomen door de spelers op het veld die nadrukkelijker op zoek gingen naar de goal.
 
Na een kwartier in de tweede helft kreeg de FC een strafschop nadat Mike te Wierik onderuitgehaald werd in de zestien. Memisevic ging achter de bal staan en schoot heel rustig in de hoek, 1-1. De FC ging op zoek naar de winst, had ook overwicht, maar moest aan de andere kant uitkijken voor de snelle spelers voorin bij Feyenoord.  
 
Diverse voorzetten van de zijkant kwamen net niet bij de aanvallers van de Trots van het Noorden. Ahmed El Messaoudi kreeg twintig minuten voor tijd nog een goede schietkans, maar schoot over het doel. Keeper Sergio Padt had in blessuretijd nog een wereldredding in huis toen hij met een reflex de kopbal van Steven Berghuis uit het doel hield. Het duel met heel veel strijd eindigde daardoor in 1-1. 

juichbeeld

Gerelateerd nieuws