zo 3 november 2019 14:30
Eredivisie
Kaj Sierhuis (40)
Kaj Sierhuis (47)
2
0
40
Kaj Sierhuis
43
Saddiki
46
Quinonez voor Nunnely
47
Kaj Sierhuis
53
Ahmed El Messaoudi
60
Nieuwkoop voor Saddiki
63
Charlison Benschop voor Kaj Sierhuis
66
Gladon voor Nelom
71
Samir Memisevic voor Ajdin Hrustic
76
Peters
80
Charlison Benschop
86
Sam Schreck voor Mo El Hankouri
0
45
90

FC Groningen - Willem II

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld
20 augustus 2019

Speeldatum: zondag 3 november 2019
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: Hitachi Capital Mobility Stadion
Competitie: Eredivisie

KOOP KAARTEN
Aankooprechten
Voorverkoop: Twee per (Seizoen) Clubcard 
Vrije verkoop: Geen (Seizoen)ClubCard verplichting

Verkoopperiode
Internet 03-09-19, 09.00 uur t/m 07-10-19, 23.59 uur Voorverkoop
FanCorner FC Groningen 03-09-19, 09.00 t/m 07-10-19, 17.00 uur Voorverkoop
Internet 08-10-19, 09.00 uur t/m 03-11-19, 14.30 uur Vrije Verkoop
FanCorner Groningen 08-10-19, 09.00 uur t/m 03-11-19, 14.30 uur Vrije Verkoop

In alle gevallen geldt: Deze kaartverkoop is alleen voor supporters van FC Groningen. Kaarten gekocht door supporters van de uitspelende club op de thuisvakken, worden geblokkeerd zonder restitutie van het aankoop bedrag.

Parkeren 
Locatie & informatie
P2 Parkeerkuil Vergunninghouders
P3 Bornholmstraat betaald parkeren, € 5.- per wedstrijd, 5 minuten loopafstand
P4 Gastenparkeerplaats Bezoekende club

MIVA P-Plaats met Gem. invalidekaart: P1
Invalide busvervoer naar alle entree's tot 45 min. voor aanvang wedstrijd

Pendelbus P & R Hoogkerk: Vanaf 5 tot 1 kwartier voor wedstrijd, tot 1 uur na wedstrijd, € 3.- per retour
Pendelbus P & R Haren: Vanaf 5 tot 1 kwartier voor wedstrijd, tot 1 uur na wedstrijd, € 3.- per retour

Openingstijden
Stadion: Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd
Kassa en infobalie: Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd, ingang 2

Wedstrijdinformatie onder voorbehoud van wijzigingen. 

Kortingen
De jeugdkorting van € 5.- is voor jongeren geboren na 01-07-2001.
De jeugdkorting van € 7.- is voor jongeren geboren na 01-07-2007.

Rookvrij
De Koeman familietribune is rookvrij. 
 

3 november 2019

FC Groningen speelt vanmiddag, zondag 3 november, in de twaalfde speelronde van de Eredivisie de thuiswedstrijd tegen Willem II. Het duel begint om 14.30 uur. Het Hitachi Capital Mobility Stadion opent de poorten om 13.00 uur. Ook de kassa’s zijn dan geopend. Tot aanvang van de wedstrijd zijn eenvoudig online tickets aan te schaffen via deze website.

Nieuwsbrief-button-oranje-bestel-nu-kaarten

FC Groningen gaat voor eigen publiek op jacht naar de vierde thuiszege op rij. De nummer 11 van de ranglijst ontvangt de nummer 6 van de Eredivisie, Willem II. De Tilburgers behaalden 19 punten in de eerste elf wedstrijden, vijf meer dan de Trots van het Noorden. FC Groningen bereikte de volgende bekerronde afgelopen woensdagavond door een 2-1 zege op Harkemase Boys. Willem II won met 4-0 bij Quick. Zaterdagavond vanaf 22.00 uur is de loting voor de laatste-32 van de TOTO KNVB Beker.

VriendenLoterij
Binnen het Hitachi Capital Mobility Stadion is er zondagmiddag een promotieteam van de VriendenLoterij actief. Deze personen zijn duidelijk herkenbaar. Supporters van FC Groningen die deelnemen aan de VriendenLoterij die steunen daarmee de opleiding van FC Groningen en specifiek de totstandkoming en inrichting van ‘de Schuur’, een ruimte waarin de onderbouw – onder-12, onder-13 en onder-15 – van de opleiding hun motorische training kan afwerken.

Speciale gasten
Bij de wedstrijd zullen zondagmiddag diverse bijzondere gasten op de tribune zitten. Zo is er een bus vol van bekenden van hoofdtrainer Danny Buijs uit zijn geboorteplaats Alblasserdam aanwezig om de FC aan te moedigen.

Net als bij de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam zal Ko Itakura zich extra gesteund voelen door een groep Japanners. Twee weken terug ging het om een groep jeugdige voetballers en deze keer gaat het om jongvolwassenen die studeren op het Japan Soccer College.

26wedstrijd-actie

Wedstrijdactie FC Groningen Horeca
FC Groningen Horeca​ heeft ook voor de wedstrijd tegen Willem II een mooie aanbieding. Een kleine beker fris of bier plus een zak chips of zakje snoep zijn zondagmiddag verkrijgbaar voor slechts €3,50.

3 november 2019

FC Groningen heeft het competitieduel met Willem II gewonnen. Het werd 2-0 in een sfeervol Hitachi Capital Mobility Stadion. Bij rust stond de thuisploeg met 1-0 voor. Beide goals werden gemaakt door spits Kaj Sierhuis. Door de winst steeg de FC naar de negende plaats op de ranglijst van de Eredivisie en staat het na twaalf speelronden in het linkerrijtje. 

feest team

Joel Asoro stond voor het eerst sinds zijn komst naar FC Groningen in de basisopstelling. Keeper Sergio Padt keerde net als Mike te Wierik, Azor Matusiwa en Django Warmerdam terug in de startopstelling ten opzichte van de gewonnen bekerwedstrijd tegen Harkemase Boys.
 
De FC begon flitsend aan het duel met twee goede mogelijkheden voor basisdebutant Asoro, een grote kans voor Ahmed El Messaoudi uit een hoekschop, een gekraakt schot van Ajdin Hrustic en een inzet van Mo El Hakouri die werd gepakt door de keeper. Allemaal binnen het eerste kwartier van de wedstrijd.
 
Spits Kaj Sierhuis beloonde zijn ploeg vlak voor rust door een voorzet van Warmerdam keurig af te ronden. Via een prachtige bal van achteruit kwam Warmerdam in balbezit, hij snelde langs zijn tegenstander en vond ploeggenoot Sierhuis, 1-0. Een verdiende voorsprong voor de FC.
 
De FC begon de tweede helft net zo voortvarend als de eerste. Het grote verschil was dat de ploeg dit keer wel snel wist te scoren. Wederom maakte spits Sierhuis een prachtige goal. De aanvaller kreeg de bal van Asoro, die knap het luchtduel won van zijn directe tegenstander. Zonder na te denken haalde Sierhuis de trekker over en schoot de bal keihard in het net, 2-0.

Na ruim een uur spelen ging de doelpuntenmaker onder luid applaus naar de kant en was Charlison Benschop zijn vervanger. Ook Samir Memisevic mocht invallen, wat voor hem de terugkeer op het veld in het Hitachi Capital Mobility Stadion betekende, na maanden blessureleed.
 
De FC kwam de gehele wedstrijd niet in de problemen en gaf net als in eerdere wedstrijden dit seizoen bijzonder weinig weg. Asoro luisterde zijn basisdebuut niet op met een treffer al creëerde de Zweed ook na rust verschillende kansen voor zichzelf. Na 94 minuten spelen blies scheidsrechter Van Boekel voor het eindsignaal en werden de drie punten uitbundig met het publiek gevierd. 

feest team 2

Gerelateerd nieuws