za 31 augustus 2019 19:45
Eredivisie
Django Warmerdam (47)
1
2
Van der Water (29)
Czyborra (62)
29
Van der Water
45
Amir Absalem
46
Charlison Benschop voor Sam Schreck
47
Django Warmerdam
50
Ko Itakura
55
Merkel
62
Czyborra
67
Gabriel Gudmundsson voor Kaj Sierhuis
75
Romano Postema voor Amir Absalem
76
Rossmann voor Pröpper
82
Szöke voor Van der Water
90
Van den Buijs voor Konings
0
45
90

FC Groningen - Heracles Almelo

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld
29 juli 2019

Speeldatum: zaterdag 31 augustus 2019
Aanvang: 19.45 uur
Locatie: Hitachi Capital Mobility Stadion
Competitie: Eredivisie

 

KOOP KAARTEN
Aankooprechten
Voorverkoop: Twee per (Seizoen) Clubcard 
Vrije verkoop: Geen (Seizoen)ClubCard verplichting

Verkoopperiode
Internet 30-7-19, 09.00 uur t/m 05-08-19, 23.59 uur Voorverkoop
FanCorner FC Groningen 30-7-19, 09.00 t/m 05-08-19, 17.00 uur Voorverkoop
Internet 06-08-19, 09.00 uur t/m 31-08-19, 19.45 uur Vrije Verkoop
FanCorner Groningen 06-08-19, 09.00 uur t/m 31-08-19, 17.00 uur Vrije Verkoop

In alle gevallen geldt: Deze kaartverkoop is alleen voor supporters van FC Groningen. Kaarten gekocht door supporters van de uitspelende club op de thuisvakken, worden geblokkeerd zonder restitutie van het aankoop bedrag.

Parkeren 
Locatie & informatie
P2 Parkeerkuil Vergunninghouders
P3 Bornholmstraat betaald parkeren, € 5.- per wedstrijd, 5 minuten loopafstand
P4 Gastenparkeerplaats Bezoekende club

MIVA P-Plaats met Gem. invalidekaart: P1
Invalide busvervoer naar alle entree's tot 45 min. voor aanvang wedstrijd

Pendelbus P & R Hoogkerk: Vanaf 5 tot 1 kwartier voor wedstrijd, tot 1 uur na wedstrijd, € 3.- per retour
Pendelbus P & R Haren: Vanaf 5 tot 1 kwartier voor wedstrijd, tot 1 uur na wedstrijd, € 3.- per retour

Openingstijden
Stadion: Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd
Kassa en infobalie: Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd, ingang 2

Wedstrijdinformatie onder voorbehoud van wijzigingen. 

Kortingen
De jeugdkorting van € 5.- is voor jongeren geboren na 01-07-2001.
De jeugdkorting van € 7.- is voor jongeren geboren na 01-07-2007.

Rookvrij
De Koeman familietribune is rookvrij. 


 

31 augustus 2019

FC Groningen speelt zaterdag 31 augustus de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De aanvang is 19.45 uur. Het stadion en de kassa's bij Ingang 2 openen om 18.15 uur. De ticketverkoop verloopt via deze website, in de FanCorner aan de Boumaboulevard en bij de 28 FC Primera's in de regio. Fans met een toegangsbewijs kunnen in de Stad gebruik maken van gratis vervoer bij Qbuzz. Supporters van buiten de Stad kunnen voor 3 euro per persoon met de pendelbussen van Drenthe Tours vanaf Hoogkerk en Haren.

ONLINE KAARTVERKOOP
Gratis Qbuzz in Stad
Tijdens thuiswedstrijden van FC Groningen rijdt bus 28 voor en na de wedstrijd tussen het Hoofdstation, de Grote Markt, UMCG en het Hitachi Capital Mobility Stadion. Op vertoon van een geldig toegangsbewijs voor de thuiswedstrijd van FC Groningen kunnen supporters vanaf twee uur voor de wedstrijd tot één uur na de wedstrijd ook gebruik maken van gratis busvervoer bij Qbuzz. Dit geldt uitsluitend voor de bussen in de Stad. Alle bussen rijden volgens dienstregeling.
Meer informatie is beschikbaar via de website van Qbuzz.
 
Pendeldienst Drenthe Tours
Tijdens alle thuiswedstrijden in het seizoen 2019/2020 zal Drenthe Tours de pendeldienst verzorgen van en naar de P+R in Hoogkerk en Haren. Vanaf anderhalf uur tot een half uur voor de wedstrijd kunnen supporters voor 3 euro een retourtje aanschaffen. Er kan uitsluitend met de PIN-pas worden betaald, dus niet meer contant. Supporters worden voor aanvang afgezet aan de voorzijde van het stadion. Na afloop van de wedstrijd vertrekken de pendelbussen vanaf Station Europapark richting P+R Hoogkerk en P+R Haren.
 
Verkeershinder
Supporters die per auto via de A7 reizen, dienen rekening te houden met een afsluiting van deze snelweg tussen Zuidbroek en Westerbroek. Hier geldt een omleiding. De zuidelijke ringweg is Stad is na een stremming van zes weken wel weer open.

Nieuwe levering wedstrijdshirts
Zoals eerder gemeld, zijn met ingang van zaterdag 31 augustus weer wedstrijdshirts voorradig in de FanCorner van FC Groningen. Begin augustus was een groot deel van de maten van de nieuwe thuis- en uitshirts tijdelijk uitverkocht.
Inmiddels is er nieuwe lading shirts in alle maten geleverd. Vanaf zaterdag 31 augustus om 17.45 uur is de FanCorner geopend en vanaf datzelfde moment kunnen de shirts ook in de webshop op deze site worden besteld.

Fanshop (1)
31 augustus 2019

FC Groningen heeft het thuisduel met Heracles Almelo verloren. De wedstrijd in het Hitachi Capital Mobility Stadion eindigde in 1-2. Stand bij rust was 0-1. Doelpuntenmaker aan de kant van FC Groningen was Django Warmerdam. Voor Heracles Almelo scoorden Silvester van der Water en Lennart Czyborra. De 17-jarige Romano Postema debuteerde voor de FC. Doelman Sergio Padt speelde juist zijn 200ste officiële wedstrijd voor de club.

sfeeractie

Aanvoerder Mike te Wierik keerde, na zijn schorsing, terug in de basisopstelling. De verdediger nam de plek over van Bart van Hintum. Django Warmerdam en Mo El Hankouri stonden voor het eerst dit seizoen aan de aftrap.
 
Groningen had in de eerste fase van de wedstrijd moeite met het vinden van een opening in de organisatie van Heracles Almelo. Het lukte de thuisploeg na zeven minuten spelen om de eerste aanval op te zetten. Linksback Amir Absalem werd in de hoek vrijgespeeld, zijn voorzet kwam terecht bij Ajdin Hrustic en het schot van de Australiër ging vanaf randje strafschopgebied net naast de paal.
 
Heracles Almelo kreeg net als de FC voor de pauze niet heel veel grote kansen, maar het lukte de bezoekers wel om een doelpunt te maken. Aanvaller Silvester van der Water schoot na bijna een half uur spelen vanaf een meter of zeventien de bal achter doelman Sergio Padt (0-1). De keeper zorgde een minuut later met attent keeperswerk dat de achterstand niet werd vergroot nadat hij een bal van de voet van Mauro Junior plukte. Beide ploegen gingen met een 0-1 ruststand de kleedkamers in.
 
Charlison Benschop werd direct na de pauze in het veld gebracht en de aanvaller was meteen van grote waarde. De spits won een kopduel, waardoor Django Warmerdam de bal kreeg en de middenvelder ruim een minuut na rust kon scoren, 1-1. Groningen knokte zich in de wedstrijd, maar kreeg na ruim een uur spelen een fikse domper te verwerken. Linksback Lennart Czyborra besloot van grote afstand op het doel te schieten en de bal vloog tegen de touwen, 1-2.
 
De thuisploeg ging op jacht naar de gelijkmaker en trainer Danny Buijs bracht, in eerste instantie met Gabriel Gudmundsson en een kwartier voor tijd Romano Postema, frisse aanvallers. Voor de 17-jarige Postema betekende het zijn officiële debuut in het eerste van FC Groningen.
 
Helaas mochten alle goede intenties niet baten. Hoewel de Trots van het Noorden hier en daar nog dreigend werd, ging het uiteindelijk met lege handen van de het veld. Volgende week is het vanwege interlandvoetbal geen competitievoetbal. Over twee weken, op 14 september, gaat FC Groningen op bezoek bij VVV-Venlo.

Hrustic

Gerelateerd nieuws