do 27 september 2018 18:30
TOTO KNVB Beker
0
2
Espinosa (45)
Bijen (68)
27
Ajdin Hrustic voor Jeffrey Chabot
45
Espinosa
46
Ludovit Reis voor Michael Breij
68
Bijen
69
Zekhnini voor Smith
75
Bapoh voor Cantalapiedra
84
Ajdin Hrustic
85
Ramos voor Monsalve
0
45
90

FC Groningen - FC Twente

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld
28 augustus 2018

Speeldatum: donderdag 27 september
Aanvang: 18.30 uur
Locatie: Hitachi Capital Mobility Stadion
Competitie: TOTO KNVB Beker

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart gratis toegang tot deze wedstrijd.

KOOP KAARTEN
Aankooprechten 
Vrije verkoop: Geen (Seizoen)ClubCard verplichting

Verkoopperiode
Internet en FC Primera's 31-08-18, 09.00 uur t/m 27-09-18, 18.30 uur
FanCorner Groningen 31-08-18, 10.00 uur t/m 27-09-18, 17.00 uur

In alle gevallen geldt: Deze kaartverkoop is alleen voor supporters van FC Groningen. Kaarten gekocht door supporters van de uitspelende club op de thuisvakken, worden geblokkeerd zonder restitutie van het aankoop bedrag.

Prijzen
volwassen € 10
jeugd € 5

Parkeren 
Locatie & informatie
P2 Parkeerkuil Vergunninghouders
P3 Bornholmstraat betaald parkeren, € 5.- per wedstrijd, 5 minuten loopafstand
P4 Gastenparkeerplaats Bezoekende club

MIVA P-Plaats met Gem. invalidekaart: P1
Invalide busvervoer naar alle entree's tot 45 min. voor aanvang wedstrijd

Pendelbus P & R Hoogkerk: Vanaf 5 tot 1 kwartier voor wedstrijd, tot 1 uur na wedstrijd, € 3.- per retour
Pendelbus P & R Haren: Vanaf 5 tot 1 kwartier voor wedstrijd, tot 1 uur na wedstrijd, € 3.- per retour

Openingstijden
Stadion: Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd
Kassa en infobalie: Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd, ingang 2

Wedstrijdinformatie onder voorbehoud van wijzigingen. 

Kortingen
De jeugdkorting van € 5.- is voor jongeren geboren na 01-07-2001.

Rookvrij
De Koeman familietribune is rookvrij. 

Bij vrije verkoop: Online kaartverkoop in de vrije verkoop is alleen voor supporters van FC Groningen. Kaarten gekocht door supporters van de uitspelende club op de thuisvakken, worden geblokkeerd zonder restitutie van het aankoop bedrag.

 

27 september 2018

Vanavond, donderdag 27 september, om 18.30 uur is FC Twente te gast in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De winnaar van dit bekerduel plaatst zich voor de laatste-32 van het bekertoernooi, waarvoor de loting aanstaande zaterdagavond (29 september) zal plaatsvinden. Bij deze wedstrijd tegen FC Twente in het TOTO KNVB Bekertoernooi hebben de seizoenkaarthouders vrij toegang.

Zij kunnen hun vaste kaart voor de wedstrijd gewoon aanbieden bij de toegangspoortjes. Er zijn geen verdere handelingen nodig. Een losse kaart voor het treffen met FC Twente kost een tientje. Het Hitachi Capital Mobility Stadion opent de poorten om 17.00 uur en de kassa's gaan ook op die tijd open.

Verkeersdrukte
Vanavond gaan we de 5.000.000ste bezoeker ontvangen in ons huidige onderkomen. De teller staat sinds afgelopen zondag namelijk op 4.997.184 toeschouwers. Er is een kleine verrassing voor de 5.000.000ste bezoeker sinds de opening van het stadion op 13 januari 2006. Een mooie reden om op tijd naar het Hitachi Capital Mobility Stadion te komen.

Een tweede reden om vroegtijdig op weg te gaan, is de verkeerdrukte in de Stad rondom het aanvangstijdstip van het bekerduel. Diverse verkeersstromen zullen elkaar namelijk rond deze spitstijd kruisen. Om er zeker van te zijn niets van de wedstrijd te hoeven missen, raden wij supporters aan hiermee rekening te houden.

Horeca-tegoed
Wij adviseren om nu al tegoed op de horeca betaalkaart of seizoenkaart te zetten via onze website: https://www.fcgroningen.nl/horeca/betaalkaart. Dit voorkomt onnodige wachttijd in het stadion. 

27 september 2018

FC Groningen heeft donderdagavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion met 2-0 verloren van FC Twente. Bij rust stond de FC al met 1-0 achter. Het betekent uitschakeling voor de Trots van het Noorden in de eerste ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi.

In de bekerontmoeting met FC Twente moest Danny Buijs zijn basiself van afgelopen zondag noodgedwongen op één positie wijzigen, door de schorsing voor Deyovaisio Zeefuik. Voor Zeefuik kwam Uriel Antuna in de ploeg. Ook Ajdin Hrustic moest wijken. Voor hem in de plaats speelde Tom van de Looi.

De startopstelling werd na ruim een halfuur alweer noodgedwongen aangepast toen Jeffrey Chabot geblesseerd het veld moest verlaten, Ajdin Hrustic in de ploeg kwam en Tom van de Looi in de verdediging werd geposteerd. Op slag van rust leidde een knullig balverlies de openingstreffer in van FC Twente-speler Javier Espinosa: 0-1.

De 18.192 aanwezige toeschouwers hoopten op een stormloop van FC Groningen op het doel van Twente, maar kwamen bedrogen uit. Met Ludovit Reis in de plaats van Michael Breij startte Groningen aan het tweede bedrijf en ontsnapte tweemaal toen de Tukkers het houtwerk raakten. In de 68ste minuut was het wel raak en maakte Peet Bijen de 0-2.

Vervolgens kwam bij FC Groningen aanvaller Tim Freriks voor linksachter Tim Handwerker en werd een slotoffensief van twintig minuten ingeluid. Ook in deze fase werd FC Groningen nooit echt heel dreigend, ook al door handenvol situaties van zeer slordig balverlies. Na drie minuten extra tijd was de uitschakeling een feit.

FC Twente hoort zaterdagavond de tegenstander in de tweede ronde van het bekertoernooi. FC Groningen zal zich snel moeten herpakken en zich richten uit Utrecht-thuis van aanstaande zondagmiddag om 14.30 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Een strijd tussen respectievelijk de nummers 18 en 15 van de Eredivisie.

180927EOB9550

Gerelateerd nieuws