zo 10 september 2017 16:45
Eredivisie
Mimoun Mahi (15)
1
1
Nwakali (90)
2
Kasper Larsen
15
Mimoun Mahi
48
Promes
56
Uriel Antuna voor Oussama Idrissi
62
Yoell van Nieff voor Juninho Bacuna
65
Opoku voor Tissoudali
68
Django Warmerdam
69
Rutten
75
Nwakali voor Hunte
78
Tom van Weert voor Mimoun Mahi
83
Van Bruggen voor Röseler
90
Nwakali
0
45
90

FC Groningen - VVV-Venlo

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld
17 augustus 2017

FC Groningen - VVV Venlo
Speeldatum: zondag 10 september 2017
Aanvang: 16.45 uur
Locatie: Noordlease Stadion
Competitie: Eredivisie
Vrije verkoop: vanaf 25 augustus

KOOP KAARTEN
Aankooprechten 
Voorverkoop 2 per (Seizoen)ClubCard
Vrije verkoop: Geen (Seizoen)ClubCard verplichting

Verkoopperiode
Internet 11-08-17, 09.00 uur t/m 24-08-17, 23.59 uur Voorverkoop
FanCorner Groningen 11-08-17, 10.00 uur t/m 24-08-17, 17.30 uur Voorverkoop
Internet en FC Primera's 25-08-17, 09.00 uur t/m 10-09-17, 16.45 uur Vrije verkoop
FanCorner Groningen 25-08-17, 10.00 uur t/m 09-09-17, 17.00 uur Vrije verkoop

In alle gevallen geldt: Deze kaartverkoop is alleen voor supporters van FC Groningen. Kaarten gekocht door supporters van de uitspelende club op de thuisvakken, worden geblokkeerd zonder restitutie van het aankoop bedrag.

Parkeren 
Locatie & informatie
P2 Parkeerkuil Vergunninghouders
P3 Bornholmstraat betaald parkeren, EUR 5.- per wedstrijd, 5 minuten loopafstand
P4 Gastenparkeerplaats Bezoekende club

MIVA P-Plaats met Gem. invalidekaart: P1
Invalide busvervoer naar alle entree's tot 45 min. voor aanvang wedstrijd

Pendelbus P & R Hoogkerk: Vanaf 5 tot 1 kwartier voor wedstrijd, tot 1 uur na wedstrijd, EUR 3.- per retour
Pendelbus P & R Haren: Vanaf 5 tot 1 kwartier voor wedstrijd, tot 1 uur na wedstrijd, EUR 3.- per retour

Openingstijden
Stadion: Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd
Kassa en infobalie: Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd, ingang 2

Wedstrijdinformatie onder voorbehoud van wijzigingen. 

Kortingen
De jeugdkorting van 5.- EUR is voor jongeren geboren na 01-07-2001, deze korting is alleen online en in de FanCorner te verkrijgen.

Rookvrij
De tweede ring van de familietribune, de vakken RR t/m VV, zijn rookvrij. 

Arrangementen 
In de voorverkoop is de clubcard verplicht, in de vrije verkoop kunt u zonder clubcard bestellen. 

Via deze webshop kunt u de volgende arrangementen bestellen: 

- Ouder & kind combikaart; De totaalprijs is 28,- EUR (18.- EUR voor de volwassene 10.- EUR voor het kind). Deze combikaart is alleen beschikbaar op vak X, en is alleen online te verkrijgen, via deze webshop. Kies bij VAK: Ouder+kind

- Eerste keer; voor het eerst met je ouder (of andere volwassene) naar een wedstrijd van FC Groningen. Eenmalig te gebruiken voor kinderen t/m 12 jaar. Kies bij VAK: Mijn Eerste keer

- FC Feestje; een verjaardagsfeestje voor kinderen t/m 12 jaar. Voor 6, 7 of 8 kinderen en 2 begeleiders. Kies bij VAK: Feestje

Prijzen losse kaarten 2017/2018
Vakken - Prijs

A, AA, X - EUR 25,-
B t/m H, BB t/m HH, Q t/m W, RR t/m VV EUR 18,-
I, P - 21,-
J, JJ, K, KK, N, NN, O - EUR 25,- 
L, LL, M, MM - EUR 29,-
MIVA - EUR 21,-

KOOP UW KAARTEN ALLEEN VIA DE OFFICIELE VERKOOPKANALEN (DEZE WEBSITE, FC PRIMERA'S OF DE FANCORNER). ANDERE KAARTEN WORDEN GEBLOKKEERD EN GEVEN GEEN TOEGANG TOT DE WEDSTRIJD.

10 september 2017

Vanmiddag, zondag 10 september, speelt FC Groningen in het eigen Noordlease Stadion de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Tickets zijn te koop via deze website en vanaf 15.15 uur ook bij de kassa’s. Op dat moment opent ook het stadion.

KOOP TICKETS
Met vier punten uit de eerste drie wedstrijden staat FC Groningen op de twaalfde plek van de ranglijst van de Eredivisie. Tegenstander VVV-Venlo heeft zes punten en staat vier plekken hoger. Komende zondag gaat FC Groningen, dat al zeven reguliere thuisduels ongeslagen is, op jacht naar de tweede thuisoverwinning van het seizoen. Tickets voor volwassenen zijn verkrijgbaar vanaf 18 euro voor alle tribunes. Jeugd tot 16 jaar betaalt online vanaf 13 euro per ticket.

Scheidsrechter
Allard Lindhout staat voor het eerst als arbiter op het veld in het Noordlease Stadion. Hij floot in het verleden drie uitwedstrijden van FC Groningen in Eredivisieverband. Lindhout zal zondagmiddag worden geassisteerd door de heren Patrick Langkamp en Erik Kleinjan. Vierde official is Ingmar Oostrom. Het duel begint om 16.45 uur. De warming-up van de beide clubs vangt aan rond 16.10 uur.

48terugblik20170827EOC1466vlagruim
10 september 2017

FC Groningen heeft zondagavond in het Noordlease Stadion met 1-1 gelijkgespeeld tegen VVV-Venlo. Mimoun Mahi maakte na een kwartier de openingstreffer. In de extra tijd van de tweede helft bepaalde invaller Kelechi Nwakali de eindstand. Met het vijfde wedstrijdpunt staat Groningen nu tiende op de ranglijst na vier wedstrijden.

20170910EOA7253
20170910EOA4971

In vergelijking met de basisopstelling van twee weken terug waren er twee wijzigingen te bespeuren in de ploeg van FC-trainer Ernest Faber. Yoëll van Nieff en Tom van Weert begonnen vanaf de bank en er waren basisplaatsen voor Lars Veldwijk en Oussama Idrissi. Aan de kant van VVV-Venlo ontbrak topscorer Vito van Crooij.

Na een klein kwartier spelen kreeg Lars Veldwijk de eerste mogelijkheid namens FC Groningen, maar zag hij hoe zijn strakke voorzet, evenwijdig aan de achterlijn, te scherp was voor zijn teamgenoten. Even later was het Django Warmerdam die FC-topscorer Mimoun Mahi vond vanaf de zijkant van de zestien meter. Hij kreeg de bal in bezit via een verdediger van VVV en schoof vervolgens de 1-0 binnen.

Na een klein halfuur spelen was het diezelfde Mahi die nipt voorlangs schoot. De slotfase van de eerste helft was voor de Limburgers. Torino Hunte was aan de aandacht van de FC-defensie ontsnapt en kwam geheel alleen op doelman Sergio Padt afstormen. Todd Kane voltooide een inhaalrace en maakte de kans onschadelijk en stelde de 1-0 ruststand veilig.

Drie minuten na de pauze had Groningen de score kunnen en moeten verdubbelen. Lars Veldwijk werd binnen ‘de zestien’ gevloerd door Jerold Promes en kreeg een strafschop mee. Die werd genomen door Mimoun Mahi. De kersverse Marokkaans international vond echter de VVV-doelman Lars Unnerstall op zijn weg. De goalie gaf ook geen gevaarlijke rebound weg.

Met inmiddels Uriel Antuna in het veld als vervanger van Oussama Idrissi kreeg Mahi nog een dot van een kans. Hij mikte echter op de paal en de rebound voor Jesper Drost was vervolgens te hard om nog gericht uit te halen. In de slotfase maakten Yoëll van Nieff (voor Juninho Bacuna) en Tom van Weert (voor Mahi) hun opwachting en kreeg Groningen nog diverse kansen op de 2-0.

Veldwijk vond doelman Unnerstall op zijn weg na een voorzet van Django Warmerdam. Tom van Weert overkwam dat bij een kopbal uit een vrije trap van Van Nieff en in de tussentijd hadden Yoëll van Nieff en Veldwijk mogelijkheden laten liggen om van afstand te schieten. Het duel ging met een 1-0 stand de vier minuten extra tijd in. Het luidruchtige deel op de Noordtribune van de 15.832 toeschouwers liet zich overigens van de eerste tot de laatste minuut positief horen.

In de extra tijd kreeg VVV-Venlo echter toch nog een beloning voor het geduld. Lennart Thy bracht de bal op het hoofd van invaller Kelechi Nwakali en die liet de bal op zijn beurt met een boog over Padt in het doelvlak ploffen: 1-1. In de laatste drie minuten maakte Groningen opeens nog haast, maar een tweede treffer bleef uit. Twee weken terug pakte de FC nog ‘bonuspunten’ tegen Utrecht, maar vandaag werden er duidelijk twee verspeeld.

Gerelateerd nieuws