Contact

De FC Groningen Store is dé plek om FC-artikelen te scoren en de mooiste momenten van de club te herleven bij de FC Groningen Experience. Beleef deze ervaring links van de hoofdingang bij de Trots van het Noorden en geniet. 
 

_T5A4084

Een bezoek aan de FC Groningen Store is een unieke ervaring, naast de officiële wedstrijdtenues van Robey Sportswear, beleef je de gehele Experience met lichtpunten uit de historie. Ervaar Europees voetbal, denk terug aan stadion Oosterpark, geniet van de bekerwinst en bekijk de wedstrijdshirts van al deze magische momenten. De FC Groningen Store ontwikkelt zich continu om de mooiste ervaring mee te geven aan haar bezoekers. 

Altijd in de buurt
Hoewel het winkelen in de webshop steeds gangbaarder wordt, willen veelklanten de artikelen ook in een fysieke winkelomgeving kunnen bekijken. De afdeling Merchandise beheert de FC Groningen Groothandel die meer dan 30 winkels voorziet van FC Groningen artikelen. Deze verkooppunten liggen verspreid in de provincies Groningen en Drenthe (wilt u weten of er een verkooppunt bij u in de buurt is, klik dan op wederverkopers).  En bent u in de buurt van het stadion? Dan kunt u voor de volledige collectie terecht in de FC Groningen Store.

Openingstijden

Maandag Gesloten 
Dinsdag 9:00 t/m 17:00
Woensdag 9:00 t/m 17:00
Donderdag 9:00 t/m 17:00
Vrijdag 9:00 t/m 17:00
Zaterdag Gesloten

Wedstrijddagen

Onder normale omstandigheden is de FC Groningen Store anderhalf uur voor de wedstrijd geopend. Tijdens de wedstrijd gesloten. Na het laatste fluitsignaal nog één uur geopend.