Contact

De Fanshop van FC Groningen is sinds seizoen 13-14 ondergebracht in een nieuwe accomodatie. Gezamenlijk met de afdelingen ticketing en supporterszaken betrekken zij de FanCorner Groningen. Een full-service-point voor alle supporters.
 

Fan Corner

De FanCorner Groningen is gevestigd op de hoek van de nieuwbouw van het Alfa-college aan de Boumaboulevard. U kunt hier iedere werkdag terecht voor al uw supporterszaken, zoals het kopen van een wedstrijdticket en merchandise artikelen, maar ook voor informatie over FC Groningen en de wedstrijden. 
 
Input van supporters
FC Groningen merchandise heeft ook dit seizoen haar supporters betrokken bij de keuze voor het nieuwe thuis- en uittenue. In samenwerking met twee trouwe supporters is de afdeling merchandise gekomen tot twee ontwerpen voor het thuistenue en drie ontwerpen voor het uittenue. Deze ontwerpen zijn vervolgens aangeboden aan het ‘grote publiek’ die via een poll op internet hun stem konden uitbrengen. Voor de afdeling merchandise is de betrokkenheid van supporters van groot belang. Voortvloeiend uit de stemming op de tenues heeft FC Groningen merchandise voor het eerst een fansjaalactie uitgezet. Supporters werden uitgedaagd ontwerpen voor een nieuwe fansjaal in te zenden. Door een vakkundige jury werden de drie mooiste ontwerpen uitgekozen. Waarna ook hier de laatste stem aan de supporters was, zij konden stemmen via een poll op internet. Het winnende ontwerp is dit seizoen opgenomen in het merchandise-assortiment.

FC-GroningenFanCorner4

Altijd in de buurt
Hoewel het winkelen in de webshop steeds gangbaarder wordt, willen veelklanten de artikelen ook in een fysieke winkelomgeving kunnen bekijken. De afdeling Merchandise beheert de FC Groningen Groothandel die meer dan 50 winkels voorziet van FC Groningen artikelen. Deze verkooppunten liggen verspreid in de provincies Groningen en Drenthe (wilt u weten of er een verkooppunt bij u in de buurt is, klik dan op wederverkopers).  En bent u in de buurt van het stadion? Dan kunt u voor de volledige collectie terecht in de FanCorner Groningen.

LET OP!
i.v.m. de aangekondigde maatregelen rondom het COVID-19 virus zijn wij tot in iedergeval 19 januari gesloten.

Openingstijden

Maandag Gesloten 
Dinsdag Gesloten 
Woensdag 09:00 tot 17:00 uur (tijdelijk gesloten)
Donderdag 09:00 tot 17:00 uur (tijdelijk gesloten)
Vrijdag 09:00 tot 17:00 uur (tijdelijk gesloten)
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur (tijdelijk gesloten)

Wedstrijddagen

Anderhalf uur voor de wedstrijd geopend. Tijdens de wedstrijd gesloten.
Na het laatste fluitsignaal nog één uur geopend.