FC Groningen Voetbalschool

Afbeelding Voetbalschool

De FC Groningen Voetbalschool in de regio

Op de FC Groningen ontwikkel je je voetbal- en motorische vaardigheden onder leiding van gediplomeerde trainers. Tijdens de trainingen krijg je veel persoonlijke aandacht en ruimte om jezelf te ontwikkelen als voetballer en mens. Met de opzet van de FC Groningen Voetbalschool in de regio als vervanger voor de huidige Regionale Voetbalscholen creëert de club een breed platform voor alle jonge voetballiefhebbers. Door meerdere cycli van trainingen aan te bieden, krijgt deze werkwijze een structurele vorm en wordt ingezet op voetbalontwikkeling in het gehele achterland. Het programma van de FC Groningen Voetbalschool is in lijn met het voetbalprogramma van ‘Trainen als een Prof’ en de leerlijnen die centraal staan binnen de Opleiding van de club. 
Waar de voetbalactiviteiten van de Regionale Voetbalschool voor een geselecteerd aantal voetballers beschikbaar waren, worden de activiteiten van de FC Groningen Voetbalschool in de regio voor alle jonge voetballers – jongens en meisjes – uit de regio toegankelijk. Alle voetballende jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar krijgen hiermee de mogelijkheid om wekelijks te trainen als een voetbalprof.

Het is inmiddels mogelijk om aan te melden voor cyclus drie. Cyclus drie start op 14 januari (ACV - vv Zuidhorn) of 16 januari (GVAV - vv Wildervank)
Aanmelden hiervoor is mogelijk via de volgende link: klik hier!
Tevens is het mogelijk je aan te melden voor een half seizoen
Alle trainingsdata en -tijden zijn te vinden via de volgende link: klik hier

Abonnementen

- Heel seizoen (26 trainingen) €312,-* (seizoen 22-23) 
Naast de 26 trainingen ontvang je een volledig pakket met twee wedstrijdkaarten, mini-bal, certificaat, foto en twee ontwikkelgesprekken per seizoen.
- Half seizoen (14 trainingen) €175,50*
Naast de 14 trainingen ontvang je een volledig pakket met twee wedstrijdkaarten, mini-bal, certificaat en foto.
- Cyclus (6/7 trainingen) €97,50*
Naast de 6/7 trainingen ontvang je een volledig pakket met twee wedstrijdkaarten, certificaat en foto.

*Kortingsregelingen: Bij eerdere deelname aan FC Groningen Trainen als een Prof en/of lidmaatschap van de FC Groningen Junior Club geldt een korting van 10%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10%, vanaf het tweede deelnemende kind.
De korting wordt teruggestort na de betaling. Mochten er vragen zijn, kan er contact worden opgenomen via trainenalseenprof@fcgroningen.nl

Cycli & locaties

FC Groningen organiseert jaarlijks vier cycli van de Voetbalschool: een cyclus duurt zes of zeven trainingen voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. De trainingen duren 1,5 uur en vinden allen plaats op vrijdag en zondag in de regio.
De locaties zijn: vv Zuidhorn (vrijdag), ACV Assen (vrijdag), GVAV-Rapiditas (zondag) en vv Wildervank (zondag).

Tijdens de trainingen staat er wekelijks een thema centraal. Gedurende de training zal alles gericht zijn om kennis te maken met het thema en ontvang je handvatten om je te verbeteren!
De trainingsvorm bestaat (grofweg) altijd uit:
- Pre-Training 
- Techniekvorm
- Kleiner partijvormen onder verschillende weerstanden
- Spelvorm of/en motorische beweegvorm
- Grotere partijvormen in variatievormen

Kledingpakket Voetbalschool

Spelers zijn verplicht om kleding te dragen van FC Groningen Voetbalschool. Het Robey kledingpakket bevat een sweater, lange broek, shirt, short, kousen, tas en bidon en kost slechts €60,-. 
Na aanmelding wordt hiervoor een link verstuurd. 

_M7A9880