FC Groningen Voetbalschool

Uiting Vierkant Voetbalschool

De FC Groningen Voetbalschool in de regio | Geef je nu op voor seizoen '22/23!

Op de FC Groningen Voetbalschool ontwikkel je je voetbal- en motorische vaardigheden onder leiding van gediplomeerde trainers. Tijdens de trainingen krijg je veel persoonlijke aandacht en ruimte om jezelf te ontwikkelen als voetballer en mens. Met de opzet van de FC Groningen Voetbalschool in de regio creëert de club een breed platform voor alle jonge voetballiefhebbers. Door meerdere cycli van trainingen aan te bieden, krijgt deze werkwijze een structurele vorm en wordt ingezet op voetbalontwikkeling in het gehele achterland. Het programma van de FC Groningen Voetbalschool is in lijn met het voetbalprogramma van ‘Trainen als een Prof’ en de leerlijnen die centraal staan binnen de Opleiding van de club. 

De activiteiten van de FC Groningen Voetbalschool in de regio zijn voor alle jonge voetballers – jongens en meisjes – uit de regio toegankelijk. Alle voetballende jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar, krijgen hiermee de mogelijkheid om wekelijks te trainen als een voetbalprof en zich te ontwikkelen als mens en voetballer.

De FC Groningen Voetbalschool bestaat ook in '22/23 uit vier locaties. De volgende locaties zijn al bekend:

- ACV Assen (vrijdag)
ᴺᶦᵉᵘʷ HFC'15 Hoogkerk (vrijdag)
- GVAV-Rapiditas (zondag)
- vv Wildervank (zondag)


*Spelers zijn verplicht om kleding te dragen van de FC Groningen Voetbalschool. Het Robey kledingpakket bevat een sweater, t-shirt, lange broek, korte broek, kousen, gymbag en bidon en kost slechts €60,00.
Na aanmelding wordt hiervoor een link verstuurd via de e-mail.


Alle trainingsdata en -tijden zijn te vinden via de volgende link: klik hier

_M7A9880