Profiteer van de collectieve zorgpolis ‘FC Groningen Meer en Beter Bewegen’

In samenwerking met FC Groningen lanceert Univé een nieuwe collectieve zorgpolis: FC Groningen Meer en Beter Bewegen. Deelnemers krijgen bij het afsluiten van de basisverzekering 10 procent korting op de aanvullende verzekeringen Goed, Beter en Best. Deze aanvullende verzekeringen bieden extra’s die helpen bij goed bewegen en sneller herstellen.
 
Denk hierbij aan aanvullende verzekeringen als fysiotherapie, sportmedisch advies, alternatieve bewegingszorg (chiropractor), voedingsadvies, preventie (leefstijlcoach en mindfulness) en wachtlijstbemiddeling. Samen willen we zo de aanvullende zorg toegankelijker maken én mensen meer in beweging krijgen. Ook willen we een bijdrage leveren aan een spoedig herstel na bijvoorbeeld een sportblessure. 

Bereken uw premie unive
unive-korting-landscape

Waarom dit collectief?
Het collectief is één van de resultaten van de samenwerking tussen FC Groningen en Univé. Sinds deze zomer is Univé namelijk als maatschappelijk partner verbonden aan Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Eén van de projecten waaraan we samen werken is Meer en Beter Bewegen.
 
Samen met partners vragen we specifiek aandacht aan het bestrijden van bewegingsarmoede in de regio en stimuleren we beweging voor alle leeftijden en doelgroepen. Want of we het nou hebben over breedtesport, G-sport of topsport, over jong of over oud: iedereen verdient de mogelijkheid om lekker te kunnen bewegen en gezond te leven.

Bereken uw premie unive