Scholentour

Gezamenlijke w-up foto 3

FC Groningen gaat op Scholentour!

FC Groningen komt op bezoek bij basisscholen en neemt de gymles over! 
In plaats van een gewone gymles verzorgt FC Groningen voor groep 5 of 6 een training op een door de school beschikbaar gestelde locatie (gymzaal of sportveld). Tijdens de training maken de leerlingen spelenderwijs kennis met de oefenstof en spelvormen van FC Groningen. Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers een voetbaldiploma en FC Groningen goodiebag met onder andere een gratis toegangskaartje voor een thuiswedstrijd van FC Groningen. Leuk om zo ook eens met familie naar het stadion te gaan!

Stimuleren sport en bewegen
Wij starten dit initiatief om kinderen zoveel mogelijk te stimuleren om te sporten en bewegen. Onze betrokkenheid met de regio is groot. Dat blijkt al uit de tal van activiteiten die wij organiseren vanuit Stichting FC Groningen in de Maatschappij en het Amateurconvenant, waar 200 voetbalclubs uit de regio bij zijn aangesloten. Met de FC Groningen Scholentour willen we nog meer kinderen laten ervaren hoe leuk voetbal is. 

Na afloop van de training ontvangt de school een FC Groningen bal zodat leerlingen elke pauze een balletje kunnen trappen. Op het (school)plein leer je pas echt voetballen!

De totale training, inclusief warming up en uitdelen goodiebag / voetbaldiploma, duurt 45 - 60 minuten.

De FC Groningen Scholentour kost 95,00 euro exclusief BTW en is inclusief:

  • Goodiebag 
  • Voetbaldiploma
  • Een FC Groningen voetbal
  • Professionele voetbalgymles 
  • Gratis toegangskaartje voor thuiswedstrijd FC Groningen

Basisscholen in de provincies Groningen en Drenthe kunnen zich hier inschrijven voor de FC Groningen scholentour.

Aanmelden!

FC-Groningen-scholentour-banner