FC Groningen Stadionclinic

Groepsfoto stadion

Train jij straks in het stadion?

Het is alweer een hele tijd geleden dat er werd gevoetbald in ons stadion. FC Groningen speelde op 8 maart tegen PSV voor het laatst in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Tot op heden de laatste keer dat er werd gevoetbald op ons hoofdveld. Nu krijg jij de unieke kans om na 8 maart de allereerste te zijn om weer in het stadion te gaan voetballen!

FC Groningen Trainen als een Prof organiseert op vrijdag 26 juni een exclusieve trainingsavond op het heilige gras van het Hitachi Capital Mobility Stadion! Voor kinderen t/m 10 jaar bieden we trainingen aan. Tijdens FC Groningen Stadionclinic houden we ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM.

Onder leiding van gedreven, professionele trainers van FC Groningen ga je gedurende twee uur lang, lekker trainen in het stadion. Tijdens deze training zal de nadruk liggen op het ontwikkelen van je voetbalvaardigheden in een unieke omgeving. Je ouders, broertjes, zusjes en familie kunnen ondertussen op de Snack Tribune toekijken en genieten van je voetbalskills en een patatje, een eierbal of andere snack. Een ervaring voor het hele gezin om nooit meer te vergeten! 

Daarnaast komt Groby zowel op de tribune als op het veld een kijkje nemen. Er wordt gewerkt met maximaal 12 deelnemers dus per groep is er beperkt plaats. Lijkt je het cool om op vrijdag 26 juni een keer echt op het hoofdveld van FC Groningen te voetballen? Geef je dan snel op voor deze unieke belevenis! 

Banner

De FC Groningen Stadionclinic kost 37,50 euro en is inclusief:

  • Trainen als een Prof op het veld van 18:00 tot 20:00
  • Een officieel FC Groningen certificaat
  • Een FC Groningen Gadget
  • Training van gediplomeerde trainers
  • Bezoek van Groby
RSM_8296