Skyboxen

Voor bijeenkomsten tot 50 personen verhuren wij buiten wedstrijddagen enkele exclusieve skyboxen. Deze skyboxen zijn qua inrichting uniek. De uitstraling is sfeervol én zakelijk en het uitzicht is onbetaalbaar… het grasveld van FC Groningen. Deze kleinere ruimtes zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops en recepties.

Boeren-Box
Deze sfeervol ingerichte skybox biedt, naast het uizicht op de middenstip, vele mogelijkheden! Zakelijke bijeenkomsten, interactieve workshops, gezellige recepties of uitgebreide presentaties in diverse opstellingen; de Boeren-Box biedt capaciteit variërend tussen de 2 en 18 personen. Dit alles uiteraard volgens alle geldende richtlijnen van het RIVM.

Vastgoedlounge
Met de grasmat op steenworp afstand en een geweldig sociaal en zakelijk samenzijn is "The sky is no limit vastgoedbox" een belevenis op zich!
Door de warme ambiance en trendy invloeden is de Vastgoedlounge een plek waar u uw relaties eens flink in de watten kunt leggen. Een thuiswedstrijd van FC Groningen is daarvoor een unieke gelegenheid, maar ook tijdens vergaderingen, diners of borrels wordt u hartelijk ontvangen voor vergaderingen tot 6 personen of een theater opstelling tot 12 personen.
Dit alles uiteraard volgens alle geldende richtlijnen van het RIVM.

De skybox is voorzien van een prachtige bar en is modern, huiselijk ingericht.

Maatschappelijke box
Met uitzicht op het veld biedt deze zakelijke ruimte in vergaderopstelling plaats aan 8 personen. Daarnaast zijn er diverse andere opstellingen mogelijk in deze box varierend van een theateropstelling ten behoeve van 24 personen.

Captain's Café
Voor groepen tot 50 personen is dit kleine, gezellige café geschikt voor recepties en borrels.

Wilt u uw bijeenkomst plaats laten vinden in het stadion van FC Groningen? We zien uw wensen graag middels onderstaand formulier tegemoet:

 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.