Marne Restaurant

Het Marne Restaurant is het restaurant van FC Groningen en is strak en hip ingericht en beschikt over een zeer exclusieve Wijnbar. Dit moderne restaurant in het Hitachi Capital Mobility Stadion heeft een frisse, zakelijke uitstraling en met een schitterend uitzicht op het 'heilige gras' van FC Groningen is het een unieke plek.

Alleen exclusief te huur
Het Marne Restaurant is alleen exclusief te huur. Deze ruimte is zeer geschikt voor groepen boven de 10 personen tot en met maximaal 200 gasten. Wij kunnen voor uw gasten een heerlijk lunch- of dinerbuffet serveren, maar in combinatie met een andere ruimte valt altijd iets te regelen voor grotere groepen. FC Groningen Horeca biedt hiervoor combinatiearrangementen.

Tafel reserveren op wedstrijddagen:

Voorafgaande aan een thuiswedstrijd van FC Groningen serveren wij een 3-gangen lunch, brunch of diner in het Marne Restaurant. Onze sommelier Hans Wiersum zorgt voor een bijpassend wijnadvies. 

Reserveer tijdig uw tafel. Dit kan eenvoudig online. 
Voor de komende wedstrijd FC Groningen - Ajax zijn nog slechts enkele tafels beschikbaar.


Klik op onderstaande link voor het menu van de eerst volgende thuiswedstrijd: FC Groningen - Ajax (zaterdag 20 april 2019, aanvang 18.30 uur)

3-gangen menu De Hattrick

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.